hvordan at skrive bedre

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-02-29

Du bruger tastaturet til alt fra bank-og shopping online for at skrive papirer og e-mail . Du har altid spekuleret over, hvordan man gør det hurtigere og bedre , men du har ikke tid til at tage klasser . Du er ikke en udøvende assistent , trods alt. Der er dog et par teknikker, du kan bruge til at fremskynde din skrive og ved at kende tastaturet , alle dine computer -aktiviteter
1 .
Placer dit pegefingrene på F og J. holde dem der hvor det er muligt , og returnere dem der , når de går væk . Vi antager en standard QWERTY tastatur, du ser i engelsktalende lande . Der vil være forhøjet streger på de fleste tastaturer til at guide dine tommelfingre til disse nøgler .
2 .
Bemærk , at du nu har en finger placeret indenfor slående afstand af hver tast i alfabetet . Kun B er i ingen-mands land mellem tommelfingrene . Mellemrumstasten kan bruges af enten tommelfinger .
3 .
Brug tættest finger til at trykke tasterne . Det vil tage praksis , men du vil opdage, at dette er en langt bedre praksis end stikke med din pegefinger .
4 .
sidst gøre det uden at kigge på tastaturet . Se ord form på skærmen .
5 .
Når du har det godt at finde nøglerne og skrive , lave fejl og lære hvordan man kan rette dem på flue . Du kan faktisk gå hurtigere med et par fejl og bruger du backspace knappen , end at stræbe efter perfektion .
6 .
Skriv din e-mails i et Word- dokument eller anden tekst editor , som du kan blive fortrolig med . Den Fylde og korrektion handlinger kan være redskaber , der forbedrer den måde, du skriver. Hvis du får brugt dem , kan du få virkelig effektiv . Hvorfor ikke bruge denne effektivitet , når du skriver , og derefter indsætte i dine e-mails , online formularer , etc.


Previous:nothing Next:hvordan man kan vælge det rigtige PCI Express -kort 

Kommentarer

Code:
change