hvordan man kan købe den bedste printer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-02-27

At købe en printer , kan være yderst vanskeligt , da der er så mange mærker og funktioner på markedet . Men , hvis du ved hvad man skal kigge efter og gøre lidt forskning , kan du købe en printer , der vil passe til dine behov til en rimelig pris . Lær at købe de bedste printer i et par enkle trin

Du skal bruge: .
Mac computer med Intel indeni
Windows XP , Vista eller 7 installere disken .


1 .
Laser Printer eller Ink Jet Printer , når de køber den bedste printer
En af de første beslutninger , du vil nødt til at gøre , når de forsøger at købe de bedste printer er , om du ønsker en laserprinter eller inkjet printer . Inkjet printere er billigere end laserprintere , og normalt levere højere kvalitet udskrivning af billeder . Dog inkjet printere er langsommere end laserprintere og generelt bør anvendes til lette udskrivningsbehov. Laserprintere er dyrere end ink -jet printere men af høj kvalitet tekstudskrivning , hastighed , og kan håndtere en stor udskrivning volumen . Vide , hvilken type printer du ønsker , vil være det første skridt til at købe den bedste printer .
2 .
enkelt funktion printer eller multifunktionsprinter at købe de bedste printer
Den næste store beslutning, du vil møde , når de forsøger at købe de bedste printer er afgørende , hvis du ønsker en enkelt funktion printer eller en multifunktionsprinter . Enkelt funktion printere er normalt billigere , og de kun udskrive . Multifunktionsprintere også give yderligere funktioner som scanning , kopiering , fax , osv. For at købe den bedste printer , skal du bestemme præcis, hvad du ønsker og har brug for fra en printer . Købe en multifunktionsprinter er ikke det værd , hvis du aldrig vil bruge funktionerne .
3 .
sidepris , når de køber den bedste printer
Når jeg forsøger at købe den bedste printer , er det vigtigt at overveje sidepris . Dette vil hjælpe dig med at vurdere , hvor meget det vil koste dig at vedligeholde printeren , især når vi tænker på , hvor meget blæk du skal købe . Find ud af udgifterne til blækpatroner , du skulle bruge til de printere , du overvejer at købe og finde ud af belastningen (hvor mange sider de sidste til ) . Derefter opdele udgifterne til blækpatronen af belastningen for at få sidepris . Prøv at finde en printer med en lav sidepris . Også når leder efter de bedste printer , se på, om printeren har kompatible renoveret blækpatroner eller generiske tilsvarende blækpatroner .

gode råd og advarsler


  • Du skal ikke være lokket til at købeen super billig printer ! Normalt blækpatroner vil gøre det dyrere med tiden !


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en HP Color laser jet 1500 Series printer papirstop     

    Kommentarer

    Code:
    change