hvordan man kan vælge det rigtige PCI Express -kort

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-02-29

De fleste private computere er i stand til at modtage ekstra hardware kort , som kan spænde fra kort forbedre grafikken på computeren til kort , der tillader computeren at få adgang til trådløst internet. Disse kort kaldes PCI Express Card slots , men der er flere forskellige størrelser , så før du går ud køber ny hardware til computeren , er det vigtigt at vide, hvad kortet slots du har til rådighed på din computer

Du skal bruge: .
En ERT eller LCD- skærm .
VGA kabel .


1 .
Åbn din brugermanual og se efter hardware add- on location . Det hedder mængden af PCI Express -kort i computeren har , og hvilken størrelse de er ( PCI Express x1 , x2 x4 , x8 x16 og x32 ) .
2 .
Log online, hvis du ikke kan find din bruger manual. Naviger til computeren producentens hjemmeside ( som HP eller Dell ), og ser op din computer -model . Her hedder det præcis , hvad kortpladser du har , og deres størrelse . Hvis din computer er ikke længere foretages , og fremstillingen ikke har manualen mere kan du se dit system manual på TheManualsLibrary. net .
3 .
Åbn din computer ( slukke for computeren og fjerne alle kabler , så skru den øverste sagen og glider ud skallen af computeren for at afsløre bundkortet ) . Kig på PCI Express Card slots , og se bare hvor mange du har til rådighed .
4 .
Kig på kassen af PCI Express-kort , du ønsker at købe . Størrelsen af kortet er trykt et eller andet sted på emballagen .


Previous:nothing Next:hvordan man laver enkel adresse etiketter ved hjælp af ord 

Kommentarer

Code:
change