hvordan man laver enkel adresse etiketter ved hjælp af ord

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-02-28

Har brug for bare en enkel adresse label ? Du kan nemt oprette en bruger Microsoft Word . Med blot et par enkle trin og et par test udskrifter, du er på vej

Du skal bruge: .
Computer
Printer.
Microsoft Word Software .
Etiketark.


1 .
* Valg af etiketark
Der er mange forskellige former for etiketark rådighed . Nogle med mønstre , og nogle bare almindeligt . Vær sikker på at vælge den etiketten " type " , der passer til din printer . For eksempel har jeg en inkjet printer , så vælger jeg mærker lavet til inkjet printere .
Min favorit er en plamage gratis etiket sat ud af Avery , der matcher en 8160 etiket . De er 1 " af 2 5 /8 " med 30 etiketter pr ark .
2 .
* Åbn Microsoft Word og Opsæt Label Page
jeg bare at forklare hvordan man kan udskrive en hel side med samme etiket , men du kan udskrive et ark med etiketter , hvor hver etiket er anderledes . Dette er en lidt mere vanskelig, og jeg vil dække det på et andet tidspunkt .
Åbn Microsoft Word og lede efter noget , der siger etiketter , forsendelser og etiketter eller bare forsendelser . Dette ændrer med forskellige versioner af Word , men ligner i hver.
Klik på Forsendelser eller Etiketter og forsendelser . Klik på etiketterne . En tom skærm vises med valg og muligheder i bunden.
Klik på Full Side af den samme etiket . Vælg derefter indstillinger nederst på siden . Forskellige versioner af Word tilbyder forskellige side valg at vælge imellem . Jeg plejer at vælge 30 per side eller Avery 8160 . Klik derefter på OK
3 .
* Skriv i mærkningen oplysninger og Print
Nu er du klar til at skrive i din etiket oplysninger . Den ene jeg skriver i oftest er mit navn og adresse . Drop down to linjer og led 5 pladser , før du begynder at skrive , så skriv i din etiket oplysninger .
Det er bedst først at udskrive din etiket på rene hvide papir og kontroller udskriften mod etiketarket . Hvis du har behov for at justere , hvor etiketten oplysninger er simpelthen at flytte op eller ned flere linjer og led mere eller mindre . Teste det igen , og du er formentlig klar til at gå .
desværre med Word , du får kun en print og så er du nødt til at skrive i din etiket oplysninger igen . Så når du laver prøvetryk , skrive ned, hvor langt du er faldet ned , og hvor langt du har indrykket , så du ikke behøver at gentage processen senere .
Indtast dine oplysninger til det endelige tryk på etiket papir , skal du indsætte et ark etiket papir i printeren, og vælg Udskriv . Du har nu en fuld ark etiketter til brug på din bekvemmelighed , og de kan nemt kopieres , når du løber tør .

gode råd og advarsler


  • Vær sikker på at køre "test " kører på almindeligt hvidt papir .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan indlæse blækpatron i en pixma kanon MX310     

    Kommentarer

    Code:
    change