kan en almindelig printer være konfigureret til trådløs ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-02-29

Trådløs teknologi giver mulighed for fleksibilitet i placeringen af de forskellige edb- udstyr . Hvis du ejer en printer, der ikke indeholder et trådløst kort , der er en måde at slutte den til dit trådløse netværk

trådløse printservere

En printserver er en enhed , der forvalter forbinder ¨¦t eller flere printere til ¨¦n eller flere computere på et netværk . Trådløse printerservere gøre det over et trådløst netværk .

Regelmæssig Printere

En regelmæssig printer , eller en uden et trådløst kort , kan tilsluttes en trådløs printerserver , så det kan oprette trådløs forbindelse til netværket .

Forbindelser

Pleje skal bruges til at sikre den rette trådløse printerserver er købt til dine printere . Nogle trykkerier bruger USB ledninger til at forbinde til en computer , mens andre bruger parallel ledninger til at oprette en forbindelse . En trådløs printerserver med de relevante forbindelser bør vælges .

Operativsystemer

Forskellige printerservere arbejde med visse operativsystemer på computere på netværket ( f. eks Windows XP eller Linux operativsystemer ) .

Alternativ

Alternativet til en trådløs printerserver , er at slutte printeren til en computer med et trådløst kort . Ulempen ved denne metode er , at computeren er tilsluttet printeren skal være tændt for udskriftsjob , der skal behandles af printeren . Printere sluttet til en trådløs printerserver er tilgængelige for brug , så længe selve printeren er tændt .


Previous:nothing Next:hvordan du kan optimere din computer for speed 

Kommentarer

Code:
change