hvordan man kan lave computer strømkabel fittings

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-03-01

Alle computere har en form for strømkabel port indbygget i systemet . Denne beføjelse havn bringer i alle el- behov for systemet . Men undertiden kan du køre ind i problemer , hvor magten er ikke kører ind i computeren . Dette er enten på grund af et beskadiget kabel eller en dårlig effekt havn . Uanset årsagen , er du nød til at rette computerens netledning beslag , hvis du ønsker at fortsætte med at bruge systemet

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


1
<. br > Fjern strømkablet går fra computeren til en stikkontakt . Kablet er aa plug-baseret kabelslået , så du kan simpelthen trække den ud af computeren ( lige som du ville , da du afbryder et strømkabel fra en stikkontakt ) . Erstatte det med et andet kabel . Du kan finde en erstatning strømkabel på ethvert elektronisk butik . Hvis computeren tændes , spørgsmålet er med kabel og ikke computeren .
2 .
Power computeren ned og fjerne alle kabler kører ind på bagsiden af systemet ( igen , at kablerne simpelthen glider ud , når man trækker forsigtigt på kablerne , ligesom et kabel sat i en stikkontakt ) . Tag Phillips skruer langs siden af computeren. Disse skruer holder kabinettet på plads . Skub sagen ud , når skruerne er slukket .
3 .
Fjern Phillips skruer, der holder strømmen montering porten på bagsiden af computeren . Dette er hvor magten kommer ind i computeren . Det er en mursten-formet kasse med en indbygget blæser
4
Skub ud strømkablet fittings kasse , når alle de skruer er fjernet . den faktiske kablet indretning er en del af strømmen boks, og hvis kablet fittings ikke længere arbejde , du har brug for at udskifte boksen . Erstatte det nuværende strømforsyning med en ny . Du kan finde en sådan enhed på alle store elektronik butik . Disse udskiftning kabelarmatur kasserne er billig og koster generelt overalt fra $ 10 til $ 40 som i 2010 .
5 .
Fastgør skruerne for at holde den nye strømforsyning på plads , så tæt op af computeren sag og vedhæfte andre skruer og kabler . Sæt strømkablet i kablet fittings havnen og tænd for computeren . Computeren skal nu tænde .


Previous:nothing Next:hvordan man kan finde ud af porten på en computer 

Kommentarer

Code:
change