hvordan man kan sammenligne vores servere

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-06-30

En server er en eller en serie af computere der linker andre computere sammen . De leverer væsentlige tjenesteydelser på tværs af et netværk til private brugere eller offentlige brugere via internettet . En computer -server har en database , hvorfra man er i stand til at hente de nødvendige oplysninger
1 .
Erhverve computer viden . Dette er afgørende for at sammenligne vores servere . Tekniske udtryk, der bruges ved at henvise til computere og deres tilbehør kan være forvirrende . Få nogle grundlæggende viden om computere eller nøglebegreber , der anvendes for at træffe et informeret valg om, hvad computer -serveren til at nøjes med .
2 .
Udforsk dine behov . Dette afgør hvilken computer server til at gå efter . Ifølge B. Lumadue , der har været understøttende software og styring af netværk siden Windows 95 , hvilket gør de fleste af vores servere betyder at få den bedste computer -serveren til din nuværende og fremtidige behov .
3 .
Undersøg omkostninger af servere . Du bør kontrollere de forskellige muligheder, der findes på markedet og se, hvordan man bedst kan kombinere overkommelighed og kvalitet. Du skal dog ikke gå på kompromis med kvaliteten på grund af skære ned på omkostningerne . Den fælles Udtrykket " billige er dyre " let spiller ud for dem , der køber billige servere .
4 .
Undersøg computer hardware . Dette er nødvendigt , fordi hardware bestemmer funktionalitet af serveren . Bestem hardware du skal have, baseret på operativsystemet , programmer , antallet af brugere og omfanget af brug, at serveren skal understøtte . Hvis det er nødvendigt at udføre specielle funktioner , er det tilrådeligt at få en server med tilstrækkelig plads til at tilføje ekstra hardware .
5 .
Køb software . Operativsystemet og yderligere software bør være let tilgængelige , økonomisk overkommelige , brugervenlig og up- vation . Brugeren bør ikke kæmpe med komplicerede programmer , hvis enkle, men alligevel effektive programmer er tilgængelige . Installer software, der gør det muligt at importere /eksportere data , har flere sprogmuligheder og give brugeren deltagelse gennem feedback .

gode råd og advarsler


 • Brug en firewall og virusbeskyttelse til at holde netværksservere og sikker .
 • Brug et rack system til at sikre dig har plads nok til at gemme de nuværende og fremtidige server -udstyr .


 • Previous:min computer vil ikke forbinde til servere for sikkerhedsprogrammer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change