min computer vil ikke forbinde til servere for sikkerhedsprogrammer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-06-29

Sikkerhed programmer som anti-virus , anti-spyware og anti-adware er vigtige redskaber til at holde din computer beskyttet mod virusangreb , identitetstyveri og tab af data . De fleste af sikkerhedsprogrammer har en opdateringsfunktion . De forsøger at oprette forbindelse til deres egne servere til at hente vigtige opdateringer til at give dig den allernyeste af virus beskyttelse . Hvis din computer ikke er at lade din sikkerhed programmer til at oprette forbindelse til sine servere , chancerne er, at din firewall på computeren blokerer processen
1 .
Tjek din internetforbindelse. Din computer vil ikke forbinde til servere din sikkerhed programmer, hvis du ikke er tilsluttet til internettet . Højreklikke på ikonet Netværk i nederste højre hjørne af skærmen ved siden af uret . Vælg " Opret forbindelse til et netværk " . Find en fungerende netværksforbindelse, enkelt klik for at markere det og klik på " Connect " . Hvis dette ikke hjælper , skal du fortsætte til næste trin .
2 .
Klik på Start -menuen og vælg " Kontrolpanel " . Klik for at skifte det til " Classic View " .
3 .
Dobbeltklik på " Windows Firewall " . Klik på fanen , der siger " Undtagelser " .
4 .
Marker afkrydsningsfeltet ud for alle de sikkerhedsprogrammer , der er i stand til at forbinde til deres respektive servere .
5 .
Klik på " OK " for at afslutte opgaven . Din computer vil være i stand til at forbinde til de nødvendige servere for dine sikkerhedsprogrammer .


Previous:forklare stationære arbejdsstationer og servere Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change