bladeservere definition

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-07-13

En " blade server " er en computer begreb, der betyder samlet set en forenklet computernetværk . Denne type computer er kun ses i virksomheder , som er på sin magt ligger . Blade -servere kan hjælpe med at reducere edb-udgifter for en virksomhed og tage op meget mindre plads end andre store edb-net

Definition

En vinge server er en skrabet og forenklede computer, der kun indeholder bundkortet , sparsomme mængder hukommelse og lagring og et chassis , der holder bundkort . En bladeserveren aldrig har bare en bundkort , der normalt serveren har seks til 16 bundkort på en gang . Hver bundkort er en komplet computer , der kan læses af alle i virksomheden vingen serveren er servicering .

Fordele

Fordelene ved at bruge en bladeserver over andre servere , såsom rack -servere , er, at de har brug for mindre plads , de bruger mindre strøm og kabler , de er mere pålidelige , og de har de mest styrke ( især sammenlignet med sin størrelse ) .

Omkostninger Reduktion

Den omkostningsreduktioner kommer i pladsmangel , strøm og kabler bladeservere brug for, når sammenlignet med andre server netværk . De fleste server -netværk brug for meget mere plads , hvilket fører til virksomheden brug for at leje ud eller bygge store værelser . Power er også behov for at holde servere online og ekstra kabler skal bruges til at forbinde servere . Da bladeservere afvise overskydende kabler og har brug for mindre strøm og plads , kan de føre til en 25 procent reduktion af omkostningerne .

Historie

Det bladeserver -systemet blev skabt i 2006 af et samarbejde mellem Intel og IBM . Siden starten har IBM arbejdet på at øge vedtagelsen af bladet server-system i en virksomhed indstilling . IBM har skabt en hjemmeside med denne meget opgave , at udbrede kendskabet til bladeserveren og fremhæve dens fordele .

Open Source

Meget gerne med pc ( som IBM også skabt ) , IBM virksomheden foretog den bladeserveren teknologi " open source ". Det betyder , at andre virksomheder kan oprette blade servere uden nogen form for overtrædelse . Dette har ført til virksomheder som HP , Dell og Hitachi at begynde at udvikle deres egen bladeservere .


Previous:hvordan man kan defragmentere servere Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change