bladeserveren strømkrav

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-07-02

Hvis du ikke er en IT- professionelle , har du måske aldrig hørt om en bladeserver . Sammenfattende er det en enhed der kombinerer bladeserveren sagen og dens delt strømforsyning med klinge moduler, der er uafhængigt fungerende servere i deres egen ret . Der er fordele og ulemper ved at bladeservere , som med enhver anden teknologi . Mange af de bekymringer vedrørende bladeservere dreje sig om unikke og til tider vanskelige specialiserede magt behov . Disse problemer også overlappe generelle problemer i at skabe et datacenter bruger nogen form for server-arkitektur .

Fordele ved Blade Type Servers

En af de største attraktioner på klingen server teknologi er , at ved at dele en strømforsyning , kan du effektivt nedsætte den mængde plads, der kræves for at køre en serie af servere . Blade -servere også spare på ekstra udgifter til strømforsyning , uafhængige sager og kabler . Blade -servere kræver mindre strøm per server enhed end uafhængige servere , da de kræver færre dele per server . For større datacenter applikationer , at mængden af kabler , der anvendes blevet ganske overvældende og lægges til betydelige omkostninger . En anden fordel ved blade -servere er , at de enkelte vinger kan konfigureres forskelligt til at udføre forskellige applikations- baserede funktioner i samme kompakte enhed .

ulemper ved bladeserver Arkitektur

Blade -servere er ikke perfekte teknologi som helst måde . De store problemer er , at en bladeserver enhed mangler afskedigelse af strømforsyninger , der vært for en række individuelle enheder ville give . Mindre blade -servere kører på en almindelig stikkontakt størrelse strømforsyning på 120 V , men større enheder med otte eller flere vinger kan kræve 240 V tilslutninger , som afhængig af strøm mulighederne i din bygning og server henholdsvis kan kræve bekostelige renoveringer . Tilføj til , at den frustration , som renoveringer er ikke muligt i alle lejede og leasede rum . En anden hyppig kritik af blade server-arkitektur er, at når du har købt en bladeserver sag , er du låst fast i en bestemt proprietær vingedesign . Blade -servere er også blevet kritiseret , fordi en enkelt enhed ikke kan bringe en organisation i knæ , da hver enhed svigt vil medføre en kaskade effekt og lukke flere servere .

elektriske infrastruktur Bekymringer

Der er en vis mængde overlapning mellem behov bladeservere og af enhver større datacenter . Nogle bygninger er simpelthen ikke udstyret til at håndtere den avancerede strøm og data krav til håndtering af en fuldt udbygget server outfit . Omfattende byggeri Refits kan bevise uoverkommeligt dyrt og skader en virksomheds bundlinje , så en grundig cost-benefit- analyse er vigtig . Vær sikker på at overveje , hvor mange samlede server-blades din virksomhed skal bruge , og anslår det samlede strømforbrug for alle blade server -enheder , samtidig med at plads til ekspansion. Som et alternativ til hosting en bladeserver i din bygning , eller anden server for den sags skyld , mener off- site hosting , som i mange tilfælde kan let opfylde behovene i din organisation . En anden mulighed er midlertidigt at hoste servere off-site , mens du gradvist opgraderer opbygning af infrastruktur på en mere omkostningseffektiv måde , end hvis du var nødt til at gøre det natten over. Kravene i en bladeserver går fra 120 volt til 15 ampere for mindre enheder til 240V ved 30 ampere .


Previous:hvordan man kan sammenligne vores servere Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change