bruger til ProLiant servere

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-07-25

ProLiant servere er en slags computer netværksserver foretaget af et selskab kaldet HP , og bruges af mange organisationer og virksomheder i dag . ProLiant servere er tilgængelige i en række af hardware og software konfigurationer til mange formål . Disse servere har en høj kompatibilitet med mange forskellige operativsystemer-faktorer , der giver ProLiant servere til at have en bred vifte af anvendelser

Network Storage

En af de primære anvendelser for en ProLiant server er for at forvalte delt. data på et computernetværk . Dette kan gøres med en server operativsystem som Linux . Dette giver flere computerbrugere at få adgang til og uploade data , der skal deles på serveren og dets forbundne lagringsmedier . Denne form for fælles netværk lagerplads kan også tillade et team af computer brugere på netværket at arbejde på delte filer sammen . Et sådant netværk storage-server kan også lettere at administrere backup af vigtige data for den virksomhed eller organisation . Et netværk server kan spejle alle delte data til en sekundær disk array eller en anden form for lagringsmedier , som f. eks et bånd backup . Dette giver en netværksadministrator for lettere pleje for vigtige virksomhedsoplysninger .

Application Server

HP ProLiant servere er også brugt på computernetværk som applikationsservere . En applikationsserver giver ansøgninger , der skal deles på tværs af et edb-net af flere computerbrugere . Computeren brugere på et netværk kan få adgang til og køre applikationer på en applikationsserver , som om de programmer der er installeret lokalt på computeren , hvor de arbejder . Dette gør det muligt lettere installation og anvendelse administration af en netværksadministrator . En anden sidegevinst er mere overkommelig netværk ansøgning licenser til nogle virksomheder og organisationer. Gruppen programkonfigurationer inden for et computernetværk er også mulige. En sådan anvendelse af en ProLiant applikationsserver ville være drift af et netværk udgave af Microsoft Office og har hver afdeling i en virksomhed deler en fælles custom " Nyt dokument " skabelon til et Microsoft Word- dokument . Anden afdeling kunne have sin egen brugerdefinerede skabelon . Alle computerbrugere i en organisation ville kunne ved hjælp af en installation af Microsoft Office på en ProLiant applikationsserver tilvejebringelse af fælles tilpassede konfigurationer til deres stationære computere . Dette kan gøres med en ProLiant server, der kører et operativsystem som Windows .

Communications Server

Et andet primært brug af en ProLiant server er med henblik på netkommunikation og projektledelse . Kører en ProLiant server som en virksomhed eller organisation e-mail -server er et sådant eksempel . Der er mange former for digitale netværk kommunikation providable af servere i dag , at nå videre end blot e-mail . ProLiant servere med passende netværk messaging installeret software kan også bruges til at levere messaging -tjenester til en virksomhed eller organisation lokale netværk . ProLiant servere kan også bruges af virksomheder og organisationer med henblik på at kommunikere på holdet projekter. Dette omfatter kalendere og andre fælles kommunikation , såsom projekt fora . Blackberry Server kan også installeres på nogle ProLiant servere , afhængigt af software konfiguration. Dette giver mulighed for håndtering af Blackberry kommunikation .


Previous:hvordan man kan sammenligne internet -servere Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change