definition af forskellige typer af web -servere

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-07-22

Når du browser på internettet , er de sider, du besøger lagret på web -servere . Browsing på internettet er som at forbinde til en anden computer , din computer sender en anmodning til en server , som til gengæld lader din browser for at se en webside . Flere web -server operativsystemer findes der tilbyder forskellige resultater funktioner

Windows

Windows -operativsystemet dominerer desktop markedet , og er populær i serveren marked. Windows servere er brugervenlig og understøtter Microsoft 's . NET arkitektur og SQL rammer .

Linux

Operativsystemet Linux var bygget som en open source -projekt , der gør det gratis for folk over hele verden . Linux understøtter mange forskellige former for web -teknologier og er kendt som en sikker platform med meget god sikkerhed .

Solaris

Et produkt fra Sun Microsystems , Solaris er en web- server operativsystem selskabet pakker med leverandørejet software , SPARC . Denne kombination gør brug Solaris meget lettere og mere effektivt , men kommer med en større pris .

FreeBSD

Baseret på Unix -operativsystemet , FreeBSD udfører det meste på Intel-processorer og kan prale lange perioder uden at skulle genstarte . Ligesom Linux , er denne open source styresystem gratis .

Mac OSX

Mac OSX , også baseret på Unix , er et proprietært styresystem fra Apple . Virksomheden normalt sælger OSX med sin egen hardware , men er undertiden sælges separat . OSX er forenelig med andre open source- software værktøjer som Linux .


Previous:hvordan man kan helbrede min computer af malware , når serveren er optaget Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change