fordele og ulemper af blade -servere

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-07-07

Blade -servere kombinere kraften i mange computere , og tillade en virksomhed at oprette en serverfarm i et kompakt rum . En serverfarm distribuerer netværksopgaver blandt mange servere . Ifølge universitetet i kemisk teknologi og Metallurgi , omfatter en bladeserver computer komponenter som en harddisk , en centralenhed og ekstra hukommelse , som passer på en lille kort . Kortet , der er kendt som en kniv , er placeret sammen med andre blade i en kniv rack til at skabe en kraftig server . Ifølge University of Arizona , giver bladeservere effektiv udførelse af deres omkostninger .

Space Bevarelse

Det vigtigste pro af blade -servere er de bevare en masse plads . Hver vinge har den nødvendige regnekraft til at køre et operativsystem , software applikationer og netværk, software, som gør det muligt at kommunikere med de andre blade . Selv tårn computer sager ofte kræver mindre plads end stationære computer tilfælde , en person bladet har en langt mindre plads end nogen af disse typer . Virksomhederne bør omfatte udgifter til leje af plads, når de skal beslutte , om der skal købe en bladeserver system .

Strømforbrug

Et andet pro er, at blade -servere bruger mindre strøm individuelt end andre servere . En vinge server er bygget til at tage input fra en enkelt ekstern kilde og sende den til alle de vinger til forarbejdning , er så mindre strøm, der bruges til støtte tastaturer , mus , hubs , switches , fans og andre enheder , ifølge New York University . Den bladeserveren behøver højere effekt krav end en individuel personlig computer . Overspændingsbeskyttelse og backup strømforsyninger skal også svare til strømforbruget i bladeserver systemet .

System Performance

Den plejlstangslejer af blade -servere er ophavsretligt design beslutninger med blade server producenter . Mange af de blade servere er konstrueret til at fungere med en enkelt type klinge lavet specielt af en hardware producent , og tilføjer blade fremstillet af en anden producent kan reducere ydeevnen . Ifølge universitetet i kemisk teknologi og Metallurgi , opnå gode resultater kræver ofte køb af server management software , blade stativer og andet hardware fra vingeproducent .

varme emner

Operativsystemer mange computere tæt sammen producerer en masse varme . Kniven server system producerer mindre varme samlet , fordi det kræver færre enheder , men varmen det gør frigivelse er koncentreret i et enkelt område . Ifølge Arizona State University , sted mange nyere blade -servere med flere processorer på hver vinge , stigende varmeproduktion endnu mere . Valg af bladeservere , især på et sted med et varmt klima som Arizona , kan kræve , at selskabet konstruere et nyt datacenter .


Previous:hvordan man konfigurerer en sharepoint RMS-serveren Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change