forskellen mellem servere og arbejdsstationer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-07-09

Computere på et netværk generelt falder i én af tre kategorier : servere , arbejdsstationer eller jævnaldrende . Servere vært delte netværksressourcer , og arbejdsstationer få adgang til disse ressourcer , men har ikke vært noget selv . Peers kan fungere som både servere og arbejdsstationer samtidigt

Server

Teknisk set en server er en computer , der fungerer som en vært for ressourcer over et computernetværk . Enhver computer, der kører server -software anses for en server . I teorien betyder det , at den eneste forskel mellem en server og en arbejdsstation er den software , at hver af dem kører . Men i de fleste virkelige verden , har servere speciel hardware . Som et resultat , typisk servere og arbejdsstationer forskellige i både software og hardware , som de hver især benytter .

Workstation

En arbejdsplads er en computer , der sluttes til en computer -netværk , men ikke vært nogen ressourcer på dette net . Enhver computer , der sluttes til en computer -netværk , men deler ikke nogen filer eller printere til netværket betragtes som en arbejdsstation .

Peers

Nogle netværk har en tredje type af computer kaldes en " peer . " Peers er en kombination af en server og en arbejdsstation . Som et resultat , de både kan få adgang til netværksressourcer og vært for dem .


Previous:hvordan du får vist servere på en HP KVM switch Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change