hardware krav om iscenesættelse webservere

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-07-23

Iscenesættelse servere er midlertidigt holder områder til afprøvning en hjemmeside , inden anlægget bliver udgivet til internettet . I en virksomhed hjemmeside metodologi ved udvikling, er iscenesættelsen serveren den sidste chance for at teste et websted, før det går live , så at komme miljøet konfigureret korrekt er afgørende for en vellykket lancering .

virtuel eller fysisk

Med den øgede popularitet af virtualisering i datacentre , er det nu muligt at ikke engang have en fysisk hardware til din iscenesættelse server . Et eksempel på en virtuel server miljø er Amazons EC2 -platform , selv om mange andre er også tilgængelige. Traditionelle fysiske servere også fortsat være et populært valg .

Cloud Hosting

Afhængigt af hvad produktionsmiljø ligner til hjemmesiden bliver bygget , kan en virtuel server være tilstrækkelig. Disse sky baserede maskiner har varierende mængder RAM , harddiskplads og CPU-kraft . Afhængig af størrelsen og intensiteten af programmerne kører , kan du skalere sky baseret hosting som små eller som store behov som den er. Sky baseret virtualiserede hardware desuden bestemmelser om supplerende beskyttelse mod fejl som at lave en konfiguration fejl på den virtuelle maskine ikke vil gøre hele serveren går ned.

Fysisk Hosting

Hvis der er vært for iscenesættelse serveren i skyen er ikke en mulighed , så skal du bruge en fysisk maskine . At gå denne vej betyder, at meget mere man skal være opmærksom på at sikre , at mellemstationen serveren og produktion serveren er så ens som muligt . Ideelt , CPU , RAM , harddisk og software skal være de samme på begge maskiner .

Change Management

Uanset om webserveren er virtualiserede , og i skyen eller er en fysisk maskine , som du administrerer , konfigurationen og software er næsten lige så vigtig som den valgte hardware . Håndtering af hvordan konfiguration og setup scripts opererer i iscenesættelsen miljøet er vigtigt , fordi når først hjemmesiden går i luften , vil du ikke være i stand til at ændre scripts nemt .


Previous:definition af forskellige typer af web -servere Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change