hvad er en konsolidering af servere ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-07-16

Serverkonsolidering er flytning af websteder eller programmer fra en lang række af hosting servere til et mindre antal servere . Formålet er at minimere operationer omkostninger for organisationen er ansvarlige for servere . Hvis mængden af last , såsom fra web-trafik eller automatiseret computer til computer rutiner , er mindre end kapaciteten af de eksisterende servere , vil en organisation overveje konsolidering for at spare penge

Du skal bruge: .
Phillips-skruetrækker .
Pincet .
Installations disk til CD og DVD brænder .

Operating System

Websites der kører på Windows tendens til at køre bedst på Windows , og dem, der kører på Linux tendens til at køre bedst på Linux . Mange programmer skrevet på et system vil ikke køre på den anden . Derfor er web- sites eller programmer i øjeblikket på Windows -servere migreret til Windows -servere og ligeledes til Linux -servere .

Load Estimering

Under en times tung trafik , kan en enkelt web-applikation bruger den båndbredde kapacitet af en hel server . Det er fint, når det er den eneste ansøgning på serveren . Det kan også være fint , hvis den deler serveren med ti andre programmer , afhængigt af hvordan de enkelte websteder er myldretidstrafikken sammenligningen. Webhotel administratorer skal sørge for at der er tilstrækkelig kapacitet på en server for trafikken af alle de websteder, der vil overgå til det .

Sikkerhed Bekymringer

Når en gruppe af ansøgninger er sammen på en server , de alle deler sikkerhedsrisiko for deres svageste led . En hacker behøver kun at knække sikkerheden i de mest dårligt forsvarede program på serveren til at køre programmer på den pågældende server . Når ondsindede programmer er på serveren , alle hostede applikationer er i fare . Nogle programmer vil skulle alvorlige sikkerhedsmæssige eftersyn før indvandring. Dette er en af grundene til en bank ansøgning er en dårlig kandidat til at blive konsolideret med enhver anden anvendelse .

Configuration

Ikke alle servere , selvom lastet med det samme operativsystem , er skabt lige . Hver server har core applikationer, som har forskellige indstillinger . Apache , som er en HTTP ansøgning , PHP , som er en server-side logik ansøgning , og MySQL , som er en database , som alle kræver en server administrator for at hente og vælge forskellige konfigurationsindstillinger , der påvirker sikkerheden og funktionen .

Migration

Når alle beslutninger træffes , for hvilke ansøgninger vil flytte til hvilke servere , hvorunder konfigurationer , er det tid at flytte dem én efter én . Server -administratorer normalt koordinere dette med anvendelsen støtte holdene at gøre dette i løbet af off-peak timer , såsom natten og i weekenderne . Dage kan passere mellem anvendelse migreringer at sikre hver enkelt ansøgning arbejder under normal belastning på den nye konsoliderede serveren, før migrere næste ansøgning .

DNS Skift

Hver server har en numerisk Internet Protocol , eller IP , adresse . Når folk skrive navnet på en hjemmeside , en konstellation af servere kaldet Domain Name Servers , eller DNS , holde styr på hvilke navne, der svarer til hvilke IP -adresser . Efter en ansøgning som » myapp. com ' migrerer fra en gammel server til en ny server , til en server administrator anmoder om ændring slår igennem på DNS -records, så de » myapp. com navn peger på den nye server .


Previous:Microsoft CRM -serveren krav Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change