hvordan du får vist servere på en HP KVM switch

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-07-08

Den " KVM " i KVM switch står for " tastatur , video , mus " KVM switch tillader flere computere , servere og stykker af udstyr til at dele en enkelt skærm , tastatur og mus . Dette gør overvågningen et rum fuld af edb- udstyr og servere en hel del lettere , og i virkeligheden KVM switche findes ofte i serverrum . I serverrummet miljø , etablering af en KVM-switch forenkler vedligeholdelse og overvågning af edb- servere på tværs af en virksomhed . HP KVM switch kan være det perfekte værktøj til dette formål, så længe det er sat op og konfigureret korrekt .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
Tilslut skærmen til skærmen porten på forsiden af HP KVM-switch. . Denne port er lille , rektangulær og blå farve.
2 .
Sæt tastaturet og musen til havne på forsiden af HP KVM-switch. Afhængigt af KVM -modellen , kan det enten bruge runde PS2 eller flad USB porte til tastaturet og musen .
3 .
Slut første server til skærmen ved hjælp af dongles , der kommer med HP KVM-switch. Tilslut dongle til skærmen , tastaturet og musen port på bagsiden af serveren , og den anden ende til bagsiden af den KVM-switch. Gør det samme for hver server , du ønsker at oprette forbindelse til HP KVM-switch.
4 .
Label hver port på KVM switch med navnet på den server . Dette gør det nemmere at administrere servere og vide, hvilken en du arbejder med .
5 .
Tryk på knappen ved siden af hver port på KVM switch til at vise den pågældende server . Når knappen er trykket , vil det lyse op , og skærmen vil vise skærmbilledet for den valgte server . Du kan også bruge tastatur og mus til at styre den server , du har valgt . Når du er færdig med at server , skal du trykke på knappen Næste for at arbejde på næste server .


Previous:fordele og ulemper af blade -servere Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change