hvordan man kan lære mere om edb-servere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-07-14

Uanset om du nyder at arbejde med computere i din fritid eller ønsker at komme ind i feltet som en ny karrieremulighed , lære om edb -servere kan virke overvældende , med antallet af forskellige mulige servere og hver sin indviklede indre mekanismer . Der er en række forskellige måder at lære om vores servere , uanset om du vælger at lære på egen hånd gennem eget tempo undersøgelse eller mødes med branchefolk , der kan fungere som dine lærere og vejledere
1 .
Tilmeld i et fællesskab college program på computeren informationssystemer . Programmer sidste ét til to år og kan have andre krav , såsom en high school GED eksamensbevis eller . Elever i Pima Community College edb informationssystemer program lære mere om printserveren administration , web -servere , server-side scripting , Microsoft Windows servere , fejlfinding , applikationsservere , webservere , SQL server administration , opstart , klient-server-interaktion og aktiv Server Pages .
2 .
Køb en nybegynder tekst bog om computer -servere . Sørg for at vælge den type server, du ønsker at studere . For eksempel er bøger som " Windows Home Server for Dummies " af Woody Leonhard , " Client /Server Computing for Dummies " af Doug Lowe " og " Microsoft SQL Server for Dummies " af Mike Chapple tilgængelige fra online forhandlere som bog Closeouts , Amazon og Grænser .
3 .
Tilføj flere bøger til dit bibliotek som din eget tempo viden stiger med mere dybtgående tekster som " Mastering Microsoft Windows Server " af Mark Minasi et al, " The Best Damn Windows Server Reservér Periode " af Susan Snedaker og " SQL Server søgestrengseffektivitet Tuning Destilleret " af Grant Fritchey og Sajal Dam .
4 .
Tilmeld dig en industri -gruppen såsom Computing Technology Industry Association , der tilbyder certificeringer , videreuddannelser , medlemskab turlister , konventioner og lokale begivenheder undervisning om servere og computing industrien . For eksempel kan eleverne nye edb- servere tilmelde sig CompTIA A + , som er grundlæggende oplysninger om netværk , fejlfinding , installation og forebyggende vedligeholdelse . CompTIA tilbyder en Server + kursus for studerende, der er længere henne i deres studier , som giver instruktion om at administrere flere computere og disaster recovery .
5 .
Tjek din nærliggende universitet for en computer science afdeling . Fakultet kan være i stand til at foreslå en studerende mentor , der i bytte for college kredit eller et projekt kredit , kan mødes med dig for at lære dig om servere og programmering . For eksempel , en liste over de North Carolina State University College of Computer Science 's hjemmeside links til beskæftigelse og økonomisk støtte , og du kan være i stand til at arbejde med en professor for at skrive en kortsigtet jobannoncen eller forhøre dig om revision en server-relateret klasse på campus .


Previous:bladeservere definition Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change