hvordan man kan sammenligne internet -servere

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-07-24

Virksomheder bruger en masse tid på deres hjemmesider , tweaking og finjustering dem , indtil de er lige højre. Men det er vigtigt for dem, virksomheder til at give lige så meget hensyn til de servere , som vil være vært for webstedet . Hvis disse servere går ned , vil de websider være utilgængelige , og det betyder mistede kunder , tabt fortjeneste og tabte muligheder
1 .
Tjek hastigheden på netkortet i internetserver . Jo hurtigere server opretter forbindelse til internettet , jo hurtigere , det skal udføre for slutbrugerne . Kig efter et netværkskort med en hastighed på 1 GB eller højere .
2 .
Find servere, der bruger dual core eller quad core processing teknologi. Denne teknologi gør det muligt for Internet -serveren til at udføre mange forskellige opgaver samtidigt , således at webstedet til at udføre hurtigere og mere effektivt .
3 .
Sammenlign antallet af harddiske, som hver server indeholder og opbevaring Kapaciteten af hver af disse drev . En server med høj kapacitet harddiske vil være i stand til at være vært mange flere websteder , mens en server, der bruger flere drev kan designes til at have failover kapacitet , selv hvis en eller flere af de drev går offline .
4 .

Kontrollér hukommelse og vælge en internetserver med så meget hukommelse som du kan finde . Mere hukommelse vil tillade, at serveren kan fungere mere effektivt , så vær sikker på serveren har det maksimale hukommelse, der understøttes af bundkortet . Du kan altid tilføje hukommelse senere , men for at gøre , så du bliver nødt til at tage serveren offline i mindst et par minutter . Ved at bygge i den maksimale mængde hukommelse fra starten du kan undgå behovet for at opgradere senere .


Previous:hardware krav om iscenesættelse webservere Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change