hvordan man kan uploade filer til serveren

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-07-10

En server er hovedsagelig en stor computer , der er designet til at tillade folk at gemme filer og informationer . De elementer, der er gemt på en server kan tilgås via andre computere forbundet til serveren eller over internettet . Uploade en fil til en server er relativt let at gøre . Hjemmesider og e-mails ofte ringe tilbage til servere til at vise forskellige knapper , grafik eller andet indhold . Servere kan indeholde flere mapper og undermapper til at holde filerne organiseret

Du skal bruge: .
Computer med server adgang .


1 .
Få administrative rettigheder eller adgang til serveren . Hvis du er administrator , du allerede har rettigheder . Hvis ikke , skal du kontakte administrator eller den person der har ansvaret for edb-net .
2 .
Gem filen du gerne vil uploade til din computers harddisk i en mappe eller et sted du kan nemt huske .
3 .
Adgang til serveren fra din computer . Hvis du har adgang , kan serveren findes i din " My Computer " vinduet . Se dine netværksforbindelser og dobbeltklik på den server navn , som åbner den pågældende server vindue . Alle filer og mapper i den pågældende server vil blive vist , med undtagelse af de begrænsede filer eller mapper, som du ikke har adgang til .
4 .
Åbn et nyt vindue , og navigere til sted på din computers harddisk , hvor filen er gemt , såsom " My Documents ", " Mine Billeder "eller andet sted , du brugte til at gemme filen .
5 .
højre klik på filen og vælg " kopier " eller vælg filen og kopiere den . Må ikke skære det , du vil beholde filen er gemt på din computer , indtil du er sikker på det er blevet uploadet til serveren .
6 .
Indsæt filen i den korrekte mappe på serveren . For at gøre dette , skal du åbne server vindue, og navigere til den mappe eller placering på den server, hvor du gerne vil uploade filen . Indsætte den i denne mappe : Højreklik i mappen og vælge " indsæt "eller klik i denne mappe og bruge din computers indsætte værktøj
7
Se de fremskridt vinduet som . filoverførsler og uploads til serveren . Større filer vil tage længere tid at uploade , nogle gange flere minutter . Når overførslen er færdig, skal du se filen i serverens mappe , hvor du indsatte den . Dobbeltklik på filen for at sikre, at det er der , hvis filen åbnes korrekt , er det uploadet til serveren

gode råd og advarsler


 • Hvis du får . en fejl eller problemer med at uploade filen , skal du kontakte systemadministratoren for at sikre dine tilladelser og adgang til serveren er indstillet korrekt.
 • Hvis administratoren nægter at give dig behørig adgang , e-mail filen til din chef eller en person med behørig rettigheder til serveren og bede dem om at uploade det for dig.


 • Previous:forskellen mellem servere og arbejdsstationer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change