typer af servere bruges online

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-07-18

Internettet er en vigtig del af moderne samfund . For mange er de tjenester og programmer, der bruges online gennemsigtig og problemfri . Men for at give komplekst miljø af internettet , må mange forskellige typer af servere arbejde sammen . Internettet er et verdensomspændende netværk af servere til forskellige formål, som tilsammen skaber den online erfaring, at så mange mennesker bruger . En forståelse af disse forskellige server typer kan skabe en forståelse for den komplekse infrastruktur er ansvarlig for de daglige opgaver online .

webservere

Hjemmesider er blandt de vigtigste egenskaber ved Internettet . For filer skal vises online i form af en webside , skal disse filer være vært på en webserver . Alle hjemmesider placeret på en eller flere webservere , der er forbundet til internettet med det ene formål at tjene op HTML dokumenter , billeder , videoer og andet indhold , så alle i verden kan se og opleve filerne .

email-servere

Email servere er ansvarlige for håndtering af indgående og udgående meddelelser , der udgør det globale e-mail system . De fleste e-mail- tjenester består af to forskellige server typer . Den " SMTP " servere håndterer udgående meddelelser , mens " POP " eller " IMAP " servere modtage e-mail . Det primære formål med en server er at lagre oplysninger . Mens en webserver gemmer webside data , er e-mail -servere designet til at gemme e-mails . Deres operativsystemer bruger software til at styre den konstante forandring af data , der strækker sig over hele dagen . Derudover , e-mail -server platforme benytte algoritmer til at dirigere meddelelser fra én server til en anden , og for at underrette afsendere , hvis den modtagende server ikke vil acceptere deres udgående besked .

Proxyservere

Når proxy -servere fungerer godt , de bidrager til at forbedre internetoplevelse . En proxy er i stand til mange opgaver , men alle er forbundet med " gateway " ansvar på et netværk . Hvis en proxy er aktiveret for dit lokale netværk eller Internet udbyder , kan det bortfiltrere visse hjemmesider , så du ikke kan få adgang til dem . Derudover kan en proxy " cache " data på populære websteder for at gemme båndbredde for udbyderen . Når en proxy -server cacher et websted , det henter de websteds data én gang , og derefter bruger disse data for alle brugere , der forsøger at få adgang til denne hjemmeside , i stedet for re-download på hjemmesiden oplysninger en anden gang .


Previous:hvordan du konfigurerer " søgetjeneste indstillinger på serveren " til Windows SharePoint Services Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change