hvordan du foretager fejlfinding din ups

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-09-27

En UPS , eller Uninterruptible Power System , kan være en redningskrans , når strømudfald forekomme . Disse enheder indeholder et batteri , der leverer midlertidig strøm til computeren , skærm , modem og andre tilsluttede enheder i tilfælde af strømafbrydelser eller brownouts . Men for en UPS at være effektiv , skal den være klar til at operere på alle tidspunkter uden problemer . Hvis du støder på problemer med din UPS , er det bedst at straks fejlfinding for at finde og løse problemet , så at enheden kan holde din computer kørende , når el ikke er tilgængelig .

Du skal bruge:
UPS
. Personlig computer .


1 .
Træk og tilslut USB-kablet kører mellem UPS og computeren flere gange, hvis Windows ikke kan genkende den USB som en ny enhed . Sørg for, at UPS'en er tændt . Hvis Windows stadig ikke kan " se " UPS , så prøv med en anden USB- port på computeren .
2 .
Kontroller, at USB -kabel, der forbinder UPS til din computer er korrekt fastgjort til begge ender . Hvis kablet sidder løst , vil UPS være i stand til korrekt viderebringe oplysninger til UPS software på din pc .
3 .
Reducer belastningen på din UPS , hvis du ser batteriet lysene blinker . Hvis du har brugt den samme belastning i en længere periode , men lysene for nylig begyndt at blinke , kan UPS batteriet ikke . Brug af UPS- software til at køre en belastning test for at afgøre batteriets aktuelle styrke .
4 .
Fjern ikke-væsentlige udstyr fra UPS , hvis du hører en konstant , solid bip , der typisk indikerer at UPS er overbelastet .
5 .
Kontroller, at udstyret er tilsluttet en stikkontakt på UPS , der faktisk giver batteri-backup , hvis du støder enheder standse , selv om de er forbundet til UPS . Ikke alle UPS- modeller giver alle forretninger med batteri backup .


Previous:hvordan man kan gøre billedet på en skærm skarpere Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change