hvordan du skifter til stikkontakt strømmen gateway laptops

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-20

Bærbare computere er værdsat for deres mobilitet. Lang batterilevetid er en funktion , som mange købere kigge efter. Selv Gateway laptops , der har meget lange levetid batterier, der stadig behov for at gå ind på stikkontakten magt for at genoplade det interne batteri . Brug stikkontakten magt kan hjælpe en bærbar computer at gøre det gennem en hel arbejdsdag og undgå strømbesparende tilstande , der kan tænkes at skærmens lysstyrke eller få computeren til aktivering af dvaletilstand

Du skal bruge: .
Gateway laptop
Strømforsyningen.


1 .
Find effekt -porten på din Gateway bærbare computer. Dette er undertiden nær højre bageste hjørne på enten ryggen eller siden af den bærbare computer. Nogle nyere Gateway modeller kan have beføjelse stikket på højre side nær den bageste .
to .
Slut den runde metal ende af strømadapteren i strømstikket på den bærbare computer .

3 .
Sæt den anden ende af strømadapteren til en stikkontakt . Den bærbare computer vil automatisk genkende de nye strømkilden og vil skifte til stikkontakten strøm, mens opladning af batteriet.

gode råd og advarsler


  • Hvis computeren ikke er strøm , Kontroller stikkontakten for at sikre, at det leverer strøm . Alternativt , skal du kontrollere ledningen for skader , og sørg for , at adapteren er helt sat i strømstikket .


  • Previous:hvordan man kan lave min plads bar på en bærbar Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change