fordelene ved usb powered adaptere

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-10-12

De fleste af elektroniske personlige enheder , fra iPhones til PDA'er til digitale kameraer , er forbundet til computere via en USB ( universal serial bus ) ledning . Da disse enheder er beregnet til at blive brugt eksternt og på farten , de hver især forsynet med en lille genopladeligt batteri . USB- forbindelsen ikke kun giver dig mulighed for at konfigurere , tilpasse eller hente oplysninger fra enheden , det fungerer også som en strømkilde til at genoplade batteriet . Som et resultat af deres spredning , har virksomhederne udformet generel strøm fra USB -adaptere til at arbejde med en række forskellige enheder .

Convenience

Med en adapter , skal du kun medbringe en oplader i stedet for flere . De fleste mennesker bærer mindst to enheder, der kræver rutinemæssig opladning , og med en USB- strømforsyningen, kan du deltage mere end én enhed behov med kun én komponent . De fleste adaptere er lavet til at være bærbare , så de er små , gemme nemt og enkelt for folk at bruge . Desuden , strøm fra USB -adaptere samtidigt magt og oplade enheden . Forbrugerne kan bruge enheden, mens adapteren genoplader batteriet til senere brug .

færre komponenter

Når vi tænker på at tilslutte en USB- baseret enhed , vi normalt tænker på at sætte ind i en computer . Men med en USB- powered adapter , kan du skære den midterste del . Den drevne adapteren behøver ikke en computer for at tragt strømmen til enheden . Dette er især nyttigt for at rejse . Derudover arbejder nogle adaptere i en stikkontakt , mens andre arbejder med en bils effekt ( cigaret ) stikkontakt, som betyder, at du kan oplade din enhed , mens på vej .

Opladning enheder

Hvis din computer har et begrænset antal af tilgængelige USB- porte , eller hvis du er væk fra en computer , nogle USB -adaptere er i stand til at opkræve to enheder på samme tid . CNET Reviews, for eksempel , peger på Belkin Dual USB Power Adapter som en solid enhed kan håndtere to enheder på samme tid . Dette er især nyttigt , når skemaer er stram og en bruger ikke har nok tid til separat opladning enheder , den ene efter den anden .

Økonomiske erstatning

De mange nye elektroniske enheder betyder en overflod af ledsagende snore og opladere, der kan gå tabt eller beskadiget . Ofte kan du bruge en USB -adapter til at erstatte det oprindelige oplader til enheden . Hvis du mister eller beskadiger enhedens oplader , kan en generel USB -adapter være billigere , og sikkert mere alsidigt , end at erstatte apparatets oprindelige oplader .


Previous:fordelene ved USB adapter Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change