hvordan man kan kontrollere , hvilken type ram

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-12-07

Kontrol af type RAM dit system bruger er et nødvendigt skridt , hvis du har planer om at opgradere eller tilføje RAM . Afhængigt af hvor gammel dit system er , kan din computer være vært for en af tre typer RAM : DDR ( Double Data RAM ) eller en af dens efterfølgere , DDR2 eller DDR3 . Mac OS X giver dig mulighed for at kontrollere typen af RAM let inde fra operativsystemet. Windows har i øjeblikket ikke et integreret system til at kontrollere den type RAM installeret på computeren , så du skal downloade et program til at finde ud af .

Mac OS X


1 .
Klik på "Apple " -menuen i øverste venstre hjørne af dit computeren.
2 .
Vælg " Om denne Mac ", og klik på " Mere info ".
3 .
Vælg " Hardware Oversigt " på den venstre rude i nyt vindue og find " Installed Memory " linje til at opdage den type af installeret hukommelse .

Windows


1 .
Gå til www. cpuid. com /cpuz. php . Download den nyeste version af CPU-Z på dit skrivebord . Dobbeltklik på filen når den er downloadet og følg instruktionerne på skærmen for at installere CPU-Z på din computer .
2 .
Gå til " Start " menuen , og klik derefter på CPU-Z ikonet for at køre programmet
3
Klik på " SPD " fanen og tjek den første linje af den pågældende fane for at kontrollere , hvilken type hukommelse-. DDR , DDR2 eller DDR3-. der er installeret på dit system

gode råd og advarsler


  • Med de to forsyningsselskaber , kan du også se hvor mange hukommelsespladser din computer har , og hvis nogle er gratis .


  • Previous:acer pc fordele og ulemper Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change