hvordan man kan udvide en computers skærm kabel

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-12-14

Typisk din skærm et sted tæt på din computer , så der er ingen problemer med at forbinde den til at arbejde med computeren ved hjælp af det medfølgende kabel , som skærmfabrikanten . Du kan dog ønsker eller har brug for at placere skærmen i en afstand fra selve computeren . At gøre det , kan du tilslutte en skærm forlængerledning . Monitor kabler er generelt for DVI-eller VGA- forbindelser . Uanset hvilken type forbindelse du bruger , forlængerkablet skulle have en mandlig ende ( med ben på stikket ) , og en kvindelig ende ( har receptor huller på stikket ) . Den mandlige ende vil oprette forbindelse til din computer , og den kvindelige ende vil oprette forbindelse til skærmen eksisterende kabel

Du skal bruge: .
Monitor
Monitor forlængerkabel .
Computeren.


1 .
Placer skærmen , hvor du ønsker det, og derefter måle afstanden mellem enden af det kabel, der løber ud af skærmen og CPU . På en computer butik eller en online- leverandør , skal du købe en monitor forlængerkabel af længde og type , du behøver.
2 .
Slut den kvindelige ende af forlængerledningen ( enden med hullerne ) til den frie ende af skærmens egen kabel ( enden med små ben i den ) ved at stikke benene i hullerne .
3 .
Bring den frie (mandlige ) ende af forlængerledningen til computeren , og sæt kablet i skærmen porten på bagsiden af computeren . Monitoren havn er der, hvor skærmens egen kabel ville slutte, hvis det var lange nok . Vil du vide at kablet er på det rigtige sted når det passer perfekt ind i computeren .
4 .
Hold kablet på plads, og stram derefter kablet til computeren ved at dreje skruer på kabelende uret .
5 .
Tænd for computeren og skærmen .

gode råd og advarsler


 • ene ende af forlængerledning skal være en mand ( med ben ) , og den anden ende skal være kvinde ( med receptor huller ) .
 • En computerskærm sluttes til din computer via enten en DVI-eller VGA- kabel . En VGA -kabel består af en række små stifter ( typisk 15 ) , arrangeret i rækker . En DVI -kabel har en række små firkantede pints med en cross- lignende form ved siden af .


 • Previous:hvordan man åbner en Dell Latitude laptop Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change