Kan jeg udskifte en SATA harddisk med en Eide harddisk ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-01-03

Computer akronymer og hardware er en lille smule ud over den gennemsnitlige computerbruger 's videngrundlag . De fleste mennesker har dog lidt ved at have en harddisk går dårligt eller har haft et ønske om at udskifte deres harddisk til en række forskellige årsager . Dette er ikke en vanskelig procedure , men med stadigt skiftende teknologi , du behøver at lære, hvordan computere arbejder med forskellige harddisk -teknologier

Hard Drive Typer

Harddiske er hvor alle dine faste oplysninger er gemt på din computer . Dette er statisk information , hvilket betyder, at når harddisken er slukket , dine oplysninger er der stadig og ikke slettet. Harddiske kommer i forskellige typer og hastigheder . Jo hurtigere drev, jo hurtigere kan du få adgang til oplysninger om det. Tidligere harddiske temmelig meget kom som IDE /EIDE eller SCSI . SCSI -drev var hurtigere og mere til professionel brug , der kræves meget hurtig adgang . IDE og EIDE er udskiftelige og tilslut samme måde til din computer . SATA harddiske er en nyere teknologi og oprette forbindelse til din computer med et andet interface , der ikke er substituerbare med andre harddisk -typer.

Udskiftning af en harddisk

Din harddisk indeholder dit operativsystem og alle dine data . Når du udskifter din harddisk, skal du installere et operativsystem igen, og kopiere alle dine data fra din gamle harddisk til at sætte på din nye harddisk . Hvis du kun har ¨¦n type af tilslutning til en harddisk , kan du kun udskifte harddisken med den pågældende type. Hvis du har en computer, der har en EIDE og en SATA- forbindelse , kan du tage den gamle SATA harddisk og tilslutte en ny EIDE drev til din computer . Ellers , er din eneste valg er en anden SATA -drev .


Previous:hvordan du opretter forbindelse DVI til HDMI Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change