hvordan du installerer en logitech racer mus

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-01-09

Logitech Racer er en lille computer mus designet til børns hænder . Den lunefulde design , med en racerbil på toppen , og kompakt størrelse ( en tredjedel mindre end en almindelig mus ) gør det sjovt for børn at bruge en computer med en Racer mus . Som de fleste Logitech -enheder , er Racer en plug-and- play mus , der ikke kræver installation af software . Racer kan installeres og fungerer på få sekunder med vedlagte driver ledningen . Racer virker endda til glasoverflader , ifølge Logitech hjemmesiden
1 .
Find en ledig USB -port på pc'en eller laptop . Til højrekørsel brug , er det praktisk at forbinde Racer på højre side af computeren . De fleste pc'er og bærbare computere har mindst to USB -porte til tilslutning af enheder , såsom en mus .
2 .
Sæt stikket i enden af Racer musen til en ledig USB- port på computeren . USB- stikket indsætter kun i én retning, så du skal ikke forsøge at tvinge det ind i havnen .
3 .
Placer Racer musen på en flad overflade ved siden af PC eller laptop og flytte musen i alle retninger for at teste markøren handling på skærmen . Genstart computeren ved at lukke det ud og dreje systemet tilbage på , hvis musen ikke begynder at bevæge sig med det samme.

gode råd og advarsler


 • Drej hjulet på toppen af musen til at rulle hurtigt gennem lange skærme .
 • Racer mus leveres med en forholdsvis kort tilslutningskabel , så det kan være umagen værd at købe en USB forlængerledning at udvide Racer sortiment bevægelighed .


 • Previous:hvordan man kan afgøre , om din harddisk er en SATA 2 Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change