hvordan man kan ændre skærmen på en HP Pavilion bærbar

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-01-29

Hvis skærmen på din HP Pavilion bærbare ikke har , vil du bruge en ekstern skærm , indtil du kan få løst problemet . At være tvunget til at bruge en ekstern skærm nederlag formålet med at have en bærbar computer , så det er vigtigt for dig at vide hvordan du udskifter din skærm , når det går dårligt . At være i stand til at erstatte din egen skærm , kan spare dig en masse penge , mens få dine HP bærbar tilbage i tjeneste hurtigt

Du skal bruge:
Lille flad skruetrækker
. Lille Phillips skruetrækker .


1 .
Luk HP Pavilion laptop, tænd den igen og tryk på batteriet udløseren . Fjern batteriet fra tilfældet, og sæt den til side .
2 .
Fjern tastaturet ved forsigtigt nysgerrige låget op på toppen af tastaturet , at fjerne de skruer , der holder tastaturet i sted og forsigtigt om tastaturet over pegefeltet . Pas på ikke at beskadige kablet , der holder tastaturet til den bærbare computer bundkort .
3 .
Fjern skruen dækker fra bagsiden af den bærbare computer , og fjern derefter de skruer, der holder den bærbare skærm på plads . Drej den bærbare højre side op med fronten af enheden vender mod dig .
4 .
Åbn notesbog så langt som du kan og afbryde den trådløse antennekabler . Fjern skærmkablet fra den bærbare bundkort .
5 .
Fjern fastgørelsesskruer og forsigtigt løfte den fejlslagne skærmkort ud af sagen . Tag udskiftning displayet ud af sin emballage , sæt den på plads og fastgør det med skruerne . Fortsæt med at samle det tilfældet, så udskifte batteriet , tilslut og tænd på den bærbare computer .


Previous:hvordan du opretter forbindelse magi synge til en computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change