Hvordan tilføjer jeg en printer uden en disk ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-02-27

Tilføjelse af en printer til din computer indebærer at tilslutte den fysiske printer og derefter installere driverne på din computer , så dit system ved , hvordan man kommunikere med printeren . De fleste printere kommer med en installations -cd , der indeholder nogle printerhjælpeprogrammer som måske eller måske ikke være nyttigt , samt drivere til printeren . Hvis du ikke har cd'en , du vil få brug for de chauffører, online

Windows

Din Windows-installation omfatter nogle printerdrivere , klar til at installere . Afhængigt af hvor gammel din Windows-installation er , kan de drivere ikke være op til dato, men kan være tilstrækkeligt til at bruge printeren . Kør Windows Update for at se om der er opdaterede drivere tilgængelige til din printer gennem Windows webstedet . For de største mærke printere , er der som regel en driver i Windows , der vil arbejde for de grundlæggende udskrivning , men kan ikke tillade brug af alle printerens funktioner .

producentens hjemmeside

Den bedste løsning , selvom du har printeren cd , er at gå printerproducentens hjemmeside og få de nyeste drivere til dit operativsystem . Driverne på cd'en er kun så aktuelle som den dato cd'en blev skrevet . Det kan have været et stykke tid siden .

Klik på " Start " på proceslinjen , og klik derefter på " Kontrolpanel ". Klik på " System "og derefter notat dit operativsystem navn og versionsnummer . Gå til printerproducentens websted , finde driver download side-ofte anført under " Support " eller " Downloads "-og download driveren til din printer og operativsystemet . Følg producentens anvisninger for installation af driveren eller notere placeringen af download på din computer, så du kan hente det med " Tilføj printer " guiden .

Tilføj printer

Fra Kontrolpanel , skal du vælge " Hardware og lyd "Og derefter " Tilføj en printer ". "Tilføj printer " guiden trin, du ved at tilføje en lokal printer . Når du kommer til det trin, hvor guiden vil installere driverne , kan du lade Windows prøve at finde en passende driver , eller du kan gå til den driver, du downloadede fra producentens websted .


Previous:define analog VGA-skærm Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change