hvordan du skal aflevere en computer-tastatur

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-02-29

Hvis du har udskiftet computerens tastatur, kan du spekulerer på , hvad de skal gøre med din gamle . Hvis du ikke ønsker at beholde det, bør du kassere det på en miljømæssig forsvarlig måde . Det kan kræve en vis undersøgelse , men det er muligt at slippe af med en computer-tastatur , uden at det ender som et andet stykke af giftige lossepladser trash
1 .
Genbrug dit tastatur . Kig efter miljømæssigt og socialt ansvarlig genvindingsvirksomheder , der ikke skibe e-affald til udviklingslande . Nogle kommuner og stater også acceptere e-affald til ansvarlig genanvendelse .
2 .
Sælg dit tastatur . Annoncere det en tjenesteydelse som Craigslist eller eBay . Angiver, at du kun sælger en keyboard i stedet for en intakt system . Angiver mærke og type tastatur , og hvorvidt den er funktionel .
3 .
Giv dit tastatur væk . Måske en ven eller et familiemedlem kunne bruge det . Du kan også tilbyde tastaturet i en tjenesteydelse som Freecycle har specialiseret sig i udveksling af personlige ejendele .
4 .
Return det . Afhængig af producent og hvor gammel dit tastatur er , kan du være i stand til at vende tilbage tastaturet for kontant eller kredit til et fremtidigt køb .

gode råd og advarsler


 • Hvis du sælger eller forærer dit tastatur , er det acceptabelt at forvente, at modtageren skal have ansvaret for at tage det op eller betale forsendelsesomkostningerne.
 • Mens mange velgørende organisationer og genvindingsvirksomheder at anmode om eller modtage computere kun vil acceptere komplette systemer , vil nogle acceptere et tastatur alene .
 • ikke forvente at modtage en høj pris , hvis du sælger dit tastatur .
 • Nogle e-genvinding af affald programmer faktisk skib materialer til udviklingslande , hvor usikker praksis anvendes til at udtrække værdifulde materialer til videresalg .
 • Nogle producenter repatrieringsprogrammer opkræve et gebyr for at afhente udstyr, der er meget gamle eller er brudt .


 • Previous:hvordan man kan kontrollere , om pc’en har dvd -optager Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change