hvordan du tilføjer højttalere til din pc

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-02-27

Bring din pc medier og sociale netværk programmer til livet ved at tilføje højttalere til din computer opsætning . Tilføjelse højttalere til din pc , vil give dig mulighed for at afspille lyd fra film samt musik , web -klip og online telefonsamtaler . Uanset om du skal installere et lydkort eller allerede har en , tilføjer højttalere til at spille lyd på din hjemmecomputer er en enkel proces , der involverer et par enkle trin kan du gøre på din egen

Du skal bruge: .
Philips skruetrækker .
Lydkort .
Lydkort driver .
Højttalere.
Højttalerkabler .
Stikkontakten.


1 .
Installer et lydkort , hvis du ikke allerede har en i din computer . Hvis du vil installere kortet , lukke computeren ned , tag det og åbne sagen ved hjælp af en stjerneskruetrækker . Afhængigt af hvilken type sag , du har , kan sagen åben på venstre eller højre side .
to .
Find en åben PCI slot og installere lydkortet i henhold til producentens instruktioner . Henlægge sagen , og slutte computeren tilbage i. Boot computeren og køre installationen driver programmet til lydkortet . Du skal muligvis genstarte din computer for at fuldføre installationen .
3 .
Find højttaler stik til dit nye lydkort , normalt placeret på bagsiden af din pc . Sæt højttalerne i det tilsvarende stik . Sørg for, at du har sluttet hver højttaler i de rigtige stik til dens placering i stereolyd feltet . Hvis højttalerne ikke er egen strøm, stik dem ind og magt for dem.
4 .
Kør setup programmet til lydkortet for at konfigurere pc-højttalere og identificere din højttaler opsætning type til dit lydkort driver program . Brug lyden testen i dit lydkort konfigurationsprogram til at teste hver højttaler for at sikre den fungerer , korrekt placeret , og på en god volumen .

gode råd og advarsler


  • Undlad at arbejde med interne komponenter i din PC uden at lukke det ned og frakoble den . Den elektriske strøm fra en tilsluttet -in computer kan skade dig eller beskadige din PC hardware .


  • Previous:hvordan man kan lave en bærbar computer tastatur , der kortsluttede ud fra spild Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change