hvordan man bruger paralleller til en mac

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-02-28

Siden Apples skifte til Intel -chip-baseret processor til sine Macintosh -computere , er det opererer med samme type chips producenterne af pc'er brug . Dette er i bevægelse Mac'er og PC'er tættere sammen på den måde, de arbejder . Nogle programmer , som f. eks QuarkXPress , for eksempel tillader nu dig mulighed for at købe " Universal "version af den software, der bliver en Mac eller Windows -program , når du aktiverer det . For andre programmer , der ikke gør dette endnu , kan Mac-brugere har et behov for at køre Windows og tilhørende programmer for at arbejde eller særlige projekter. Paralleller er et program der tillader dig at oprette en virtuel pc inde i din Mac , uden at det er nødvendigt at starte direkte i Windows

Du skal bruge: .
Intel chip-baserede Apple Macintosh-computer
. Parallels software .
Windows Install-disk.


1 .
Sørg for din Mac har nok random access memory ( RAM ) og plads på harddisken til den virtuelle Windows -system . Jo mere RAM du har , jo bedre både Mac OS og Windows vil køre . En absolut minimum er 1 GB RAM . Du skal desuden bruge en god del af din harddisk plads til Parallels , Windows og anden software til at opholde sig på .
2 .
Indsæt Parallels disken, og dobbeltklikke på programmets installationsprogram. Ansøgningen vil tage dig gennem installationsprocessen og derefter hjælpe dig indstille den til at køre Windows . Du kan også køre andre operativsystemer med Parallels , såsom Linux . Paralleller har en set- up hjælper kaldet en " wizard " ligesom en pc . I denne kan du angive, om du vil have Linux , Windows eller et andet operativsystem , der skal installeres .
3 .
Installer Windows ved at indsætte disken og kører sin installatør . Du skal bruge en autentisk kopi af Windows til at gøre dette . Du kan installere Windows XP , Vista eller Windows 7 med Parallels 5 , men du vil bruge en tidligere version af softwaren , hvis du har en tidligere version af Windows .
4 .
Installer enhver Windows programmer , du har brug for at køre på din Mac i Windows virtuelle maskine oprettet på din Mac . Når det er installeret , programmer som Adobe Photoshop , QuarkXPress og andre vil køre nøjagtig samme måde de kører på en PC . Stedfortræder ctrl-tasten for kommandoen for at bruge tastaturgenveje i de fleste tilfælde . Så Kommando-S for Red bliver Control -S .
5 .
Opret delte mapper , hvis du har brug for at skifte filer frem og tilbage mellem din virtuelle Windows-maskine og din Mac . Eller kan du bare kopiere og indsætte billeder og tekst mellem programmer , der kører i Mac OS og Windows .

gode råd og advarsler


  • Parallels vil ikke arbejde på ældre Macs at er baseret på PowerPC -processoren. Det virker kun på Mac-computere med Intel -chip-baserede processorer .


  • Previous:hvordan man kan sammenligne en pc og mac Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change