hvordan man kan konvertere en tv garderobe til en computer stort garderobeskab

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-02-29

At have en computer i dit hjem kan øge din produktivitet og hjælpe dig med at få lavet mere , men det er vigtigt at etablere en komfortabel arbejdsplads . Hvis du ikke tager sig tid til at planlægge ud din arbejdsplads kan du opleve, at du er ømme og ubehageligt i slutningen af dagen , og der kan forårsage dig til at blive væk fra computeren og går glip af de ting, du har brug for at blive færdig . Hvis du har en ubrugt TV garderobe , kan du konvertere den til en fremragende computerarbejdsplads

Du skal bruge: .
TV garderobe
Computer .
Monitor .
Tastatur .
Mus .
Tastatur skuffe .


1 .
Fjern alle emner fra din TV garderobe . Find et nyt sted for at tv- , video , DVD -afspiller og andet udstyr .
2 .
Flyt TV garderobe til rummet, hvor du ønsker det, men ikke placere den for tæt på til væggen . Du bliver nødt plads til at arbejde både foran og bagved garderobe .
3 .
Sid foran fjernsynet garderobe og finde en passende højde til din computerskærm . Hvis garderobe har justerbare hylder , flytte hylderne til den rette højde .
4 .
Placer computerskærmen på garderobe på et sted , hvor det vil være behageligt for dig at se på . Placer computerens CPU på et sted , hvor det vil være ude af vejen , men nemt at få adgang . Hvis du har en lille computer det vil passe perfekt ind i det sted, hvor video-eller dvd- afspiller ville have siddet i TV garderobe .
5 .
Vedhæft et tastatur skuffe til TV garderobe . Du kan vedhæfte denne skuffe til bunden af den sektion, hvor TV ville have lør Dette tastatur skuffe vil holde tastatur og mus og holde dem ude af vejen , når de ikke er i brug . Når du er klar til at bruge den computer, du bare skubbe skuffen ud .
6 .
Flyt til bagsiden af TV- garderobe og tilslutte kabler og netledninger . Sørg for, at netledningerne går ind i en overspændingsbeskytter eller UPS --- denne vil beskytte din computer -udstyr i tilfælde af strømsvigt eller lynnedslag .
7 .
Skub TV garderobe ryggen mod muren og finde et behageligt sted for din stol . Du ønsker måske at sætte en stol måtte ned , hvis dit værelse er tæppebelagte . Dette vil gøre det lettere at flytte rundt , mens du arbejder .


Previous:hvordan man optager dele af en cd Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change