hvordan man kan sammenligne en pc og mac

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-02-28

Hvis du er i markedet for en ny computer, som du kan være undrende , hvis en Windows- pc eller en Mac er det bedste valg for dig . Både Windows og Apple -computere har deres tilhængere og modstandere , og argumenterne på begge sider kan blive ganske varme . Sortering gennem alle de hype at foretage en intelligent sammenligning kan være svært , men der er en række ting computer kunder bliver nødt til at overveje
1 .
Tænk over din computer budget . Hvis dit budget er begrænset dit valg af Mac-computere vil være meget lille . Mens der er mange pc- baserede desktops og bærbare computere på markedet for godt under $ 1. 000, er antallet af sub- $ 1. 000 Apple -baserede produkter , er yderst begrænset .
2 .
Overvej dit niveau af erfaring med computere . Hvis du er ny computer ejerskab en Mac , kan være meget nemmere at lære end en Windows- maskine . Mens nogle mennesker kan finde Windows-baserede computere ganske let at lære , andre mener, at indlæringskurven for en PC er meget stejlere end for en Mac .
3 .
Tænk over, hvor meget arbejde du vil gøre for at vedligeholde din computer . En af de største klager Mac -entusiaster har omkring Windows baserede pc'er er antallet af patches og opdateringer de kræver . Computer ejere , der blot ønsker at stikket i computeren og ikke bekymre sig om konstante opdateringer ønsker måske at bruge de ekstra penge og få en Mac .
4 .
afgøre, hvilken type software du har brug for . En begrænsning af Mac'er er, at der ikke er så mange software pakker , som der er til Windows-baserede pc'er . Hvis der er en specifik software titel, du absolut skal have , være sikker på at den er tilgængelig for Mac før du træffer din beslutning .


Previous:hvordan man opbygger en slimline pc Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change