hvordan man kan tilføje ekstra ram til en bærbar pc

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-02-29

Hvis din bærbare computer kører langsomt , at tilføje mere RAM er en af de bedste måder til at fremskynde dens ydeevne . Tilføje mere hukommelse til en bærbar computer vil hjælpe den til at starte op hurtigere , og at ekstra hukommelse også vil gøre dine programmer kører mere jævnt. Tilføjelse RAM til en bærbar er ikke så meget sværere end at tilføje hukommelse til en stationær , men det er vigtigt at have de rigtige værktøjer på hånden

Du skal bruge: .
bærbar computer
. Lille skruetrækker sæt .
Kop eller andre små beholdere .
Hukommelsesmoduler.


1 .
Sluk for din bærbare , og tag det fra vekselstrøm . Vend den bærbare over , find batteriet udløseren og træk batteriet ud af enheden .
2 .
Find skruen dækker hukommelse rum og brug din skruetrækker til at fjerne det . Afhængig af din notebook , kan du bruge en lille flad-head eller stjerneskruetrækker , så sørg for at have både på hånden.
3 .
Sæt skruen i en smør beholder , kop eller anden beholder , og fjern derefter dækslet fra hukommelsen rum .
4 .
Skub det nye hukommelsesmodul i rummet og klik det på plads . Sørg for , at fastgørelsesklemmerne holder hukommelsen sikkert .
5 .
Sæt hukommelse dækslet , og skru dækslet på igen . Skub batteriet ind i rillen , skal du tilslutte AC og tænd din bærbare computer på .


Previous:hvordan man kan konvertere en tv garderobe til en computer stort garderobeskab Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change