hvordan man konfigurerer en multimedie-PC

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-02-28

Disse dage en computer kan være meget mere end en produktivitet værktøj. Computere kan også være fuld featured underholdning enheder , der kan spille dine yndlingsfilm , så du kan se dine foretrukne tv-shows , og lyt til din yndlingsmusik . Hvis du køber en ny computer, som du måske ønsker at gøre , at PC en multimedie -enhed

Du skal bruge: .
Computer
CD Tower .
Blu-ray DVD- afspiller .
TV -tuner -kort.


1 .
Sæt en cd tårn til din multimediecomputer til at omdanne det til en fuld kendetegnet jukebox . Disse CD tårne er designet til at oprette forbindelse med en standard USB -kabel , hvilket gør dem nemme at installere og fjerne . Når cd'en tårnet er på plads vil du være i stand til at afspille dine yndlings -CD'er direkte via din computer . Du vil også kunne forvandle dine foretrukne lydspor til MP3 -filer , så du kan tage dem med dig overalt .
2 .
Udskift din standard- cd-eller dvd- drev med en ny Blu-ray DVD -afspiller . Blu-ray har vist sig som den foretrukne format for at se film . Installation af en Blu-ray- afspiller eller brænder er en fantastisk måde at gøre din multimedie- pc stjernen i dit hjemmebiograf system .
3 .
Sæt en stor skærm LCD-skærm til din multimediecomputer . Hvis du vil bruge din pc som en underholdnings-telefon , du skal bruge en kvalitet skærm til at se på . Prisen på fladskærme er faldet ganske lidt , så chancerne er du vil være i stand til at give en top model .
4 .
Indsæt en tv-tuner -kort i din computers USB- drev . Disse TV -tuner kort giver dig mulighed for at modtage via OTA signaler direkte på din computer , så din multimedie-PC til det dobbelte som en fladskærms fjernsyn . At installere tv- tuner kort ved blot slutte den til en ledig USB -port og installere softwaren .


Previous:hvordan man kan slippe af HP printermeddelelser Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change