hvordan man opbygger en slimline pc

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-02-28

Hvis du har brug for en ny computer , bygge din egen helt fra bunden er den bedste måde at få lige hvad du vil. Ved at bygge dine egne computer , kan du sikre dig du vide, hvordan alting fungerer , som vil gøre det lettere at fejlfinde og tilpasse pc'en . Hvis du er presset for plads , bygge en slank PC vil hjælpe dig med at få det meste af pladsen du har til rådighed , uden at gå på kompromis med kvalitet eller ydeevne

Du skal bruge: .
Slimline sag
Bundkort .
Harddisk .
DVD -brænder .


1 .
Vælg en kvalitet slimline sag . Når shopping for en sag være sikker på at vælge en, der er let at åbne og let at arbejde i. Se efter en sag med masser af plads til at arbejde .
2 .
Køb et bundkort , der er designet til at passe ind i en slimline sag . Når du køber et bundkort , skal du sørge for , at det støtter alle de funktioner, du ønsker , herunder firewire , USB 2,0 og store harddiske .
3 .
Køb største kapacitet harddisken du har råd til . Arbejde med en slank sag gør det sværere at tilføje en ekstra harddisk , hvis du løber tør for plads . Med priserne på terabyte drev på tilbagegangen , er der ingen grund til ikke at købe en stor kapacitet harddisk .
4 .
Vælg en kvalitet Blu-ray DVD -afspiller eller brænder for dit slimline pc. Det er en god idé at vælge en brænder over en DVD-ROM -enhed --- dette vil give dig mulighed for at sikkerhedskopiere dine filer og brænde dine hjemmelavede film og videoer til DVD .


Previous:hvordan man kan konvertere DVD + R til DVD - r Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change