kan du billedet en eksisterende harddisk til en anden, højere kapacitet drev ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-02-29

Mange computer brugere mener, at det er en fordel praksis til billede (dublet ) deres harddisk data til en anden harddisk med henblik på backup . Det kan også være nyttigt at billedet et drev til andre formål , såsom at have et drev duplikeres til flere computere . Lad os se på , hvordan størrelsen af et drev er vigtigt for billeddannelse

Drive Kapacitet

En harddisk størrelse i dag er generelt målt i gigabytes og terabytes . En gigabyte er cirka 1 milliard byte og en terabyte er ca en billion . En byte er sammensat af 8 bits . En bit er den mindst mulige mængde data en computer kan gemme på en harddisk .

Kilde og Destination

Når billeddannelse en harddisk , idet drevet filmede fra , der generelt kaldes "kilde " -drev. Harddisken er afbildet til , er almindeligvis kaldes " destination " eller " target ".

Partitioner

En harddisk kan opdelt i flere områder , kaldet partitioner . Hvert afsnit er kun en procentdel af størrelsen af hele harddisken . Mindst én partition er nødvendig for lagring af data på en harddisk .

Partition Imaging

Replikerer en partition, der er mindre end den hele harddisken ikke kræver en destination harddisk størrelsen af kilden harddisken . Imaging en partition , således , kræver kun en harddisk med en brugbar kapacitet , der er mindst på størrelse med en kilde partition .

Disk Imaging

Imaging en hel harddisk indebærer anvendelse af en destination harddisk , der er lig med eller større end den anvendelige kapacitet kilden harddisken . En højere kapacitet drev er i stand til at lagre alle data fra en mindre harddisk , så billeddiagnostik fra en mindre til en højere kapacitet harddisk skal være fint. Det er bedst at bruge den samme model harddisken og samme størrelse eller større for bedste kompatibilitet .


Previous:hvordan man kan slutte eksterne højttalere til en pc Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change