hvordan man kan købe billige bærbare computere

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-03-01

Der er mange billige laptops til salg derude . Discount bærbare computere eller bærbare computere kan nemt findes online endda uden at forlade komforten i dit hjem . Med nye teknologiske fremskridt optræder med hver ny bærbar computer , gør det computere en af de værste resterende investeringer derude . Men dette giver os også mulighed for at købe billige bærbare computere , der kun måneder gamle . Så hvorfor købe en ny bærbar , hvor man kunne spare op til 70 procent ved blot at købe en ældre model måske endda et par måneder gammel . Her er et par tips til at hjælpe dig med at finde en billig bærbar på ingen tid .
1
kigge efter billige bærbare computere på internettet detailhandlere . . Nogle online computer butikker vil have billige renoverede laptops til salg . Disse bærbare computere er normalt i perfekt stand . Der er mange Dell renoverede laptops og Asus notebooks findes derude . Renoveret bare betyde 's , at de bærbare computere blev returneret til deres producent . Returnerer kan ske for en række forskellige årsager . Måske er de bare ikke lide farven eller kunne ikke råd til det . Selv om det blev returneret på grund af et teknisk problem , har virksomheden løst problemet . Renoverede bærbare computere normalt kommer med mindst en 30 dages garanti .
Mange websites har også nye bærbare computere til engrospriser . Når virksomheder har bærbare computere , der bare ikke sælge , de sælger dem til grossister til rabatpriser . Hvilket igen blive passeret videre til dig . Købe en renoveret bærbar computer er en fantastisk måde at sætte lidt ekstra kontanter i lommen .
2 .
Søg sites som Ebay og Craigslist . Mange mennesker er villige til at slippe af med deres gamle bærbare computere for billigt. Begge disse hjemmesider har nogle områder til bærbare computere og computere til salg . Ebay synes altid at have et væld af billige Sony Vaio opført bærbare computere. Ved hjælp af disse sites nedskæringer ud midt mand ( detailhandler ) og kan spare dig penge .
3 .
Post en add on Craigslist. com . Dette er en fantastisk måde at slå selv engros laptop priser . Når folk liste computere til salg , du er nødt til at konkurrere med mange andre købere biding på samme bærbare computer. Ved at angive en ønsket tilføje sælgere vil komme til dig direkte uden at have nogen andre , der er involveret i transaktionen , og driver prisen op . Vær dog forsigtig . Må ikke altid købe det billigste bærbare computer. Hvis handlen lyder for godt til at være sandt det bare kunne være . Bed om at bruge computeren , før du køber det for at sikre, at den virker korrekt .


Previous:hvordan man kan lave uregelmæssig mus mac 10,3 eller senere Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change