hvordan man kan optage video spil med blænde hentningskort

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-03-01

Hvis du elsker at spille spil , chancer er du kan lide at vise dine bedste præstationer (og i nogle tilfælde din største fejl ) med dine kammerater . Hvis det er tilfældet , så en Dazzle Capture Card kan være en af dine bedste spil , og det er meget nemt at sætte op , så længe du har en smule tid og penge

Du skal bruge:
En computer ( Mac eller pc, enten vil fungere fint ) .
En Dazzle Capture Card ( Bare sørg for at få en understøttet af dit operativsystem ) .
En spilkonsol , der har en audio /video -kabel .
En ekstra Audio /Video kabel ( Vær sikker på at det er en god længde ) .
To RCA-y -adaptere (som kan købes for omkring to dollars på steder som Radio Shack , som regel hvor du kan få en audio /video- kabel ) .


1 .
Hvis du endnu ikke har gjort det , skal du installere Dazzle software , der følger med capture-kort. Det er en simpel trin-for-trin proces , så der er noget at bekymre sig om det.
2 .
Sæt de to RCA adaptere til Audio og video stik på dit fjernsyn . Hvis du har tredjedel slot til stereolyd , så du kan indtaste tredjedel RCA adapter til det, men det er ikke nødvendigt .
3 .
Indsæt Audio og Video stik til din spilkonsol i den rigtige del af RCA -kabel , så farverne passer . ( Gul i gul, hvid i hvid , rød i rød ) . Gør det samme med din fritid Audio /video kabel .
4 .
Indsæt den anden side af din fritid A /V -kablet i farvekodede slots for audio og video på toppen af opsamling kortet og læg det på toppen af en flad overflade . Sæt USB- kablet i computerens USB- port . Dette bør få grønt lys på toppen af hentningskort at tænde , der betyder , at det sanser forbindelsen til computeren .
5 .
efter at sikre , at kortet sanserne forbindelsen til computeren , starte softwaren , som vil lade dig vide , hvis der er noget galt med forbindelsen . Softwaren vil derefter bede dig om at bestemme, hvad du ønsker at navngive din video , hvor længe du vil optagelsen til at gå på, og så vil du se flere flere skærme , der er til for at sørge for , at lyd og video kommer i klar .

6 .
Når bedt om at klikke på record -knappen . Du vil også få en check boks, vil spørge , om du ikke ønsker, at optagelsen til automatisk at stoppe efter en vis tid , som du valgte i første trin . Optag dit spil , så længe du ønsker , og derefter ramte stoppe optagelsen og klikke på ' Next ' , og det vil tage dig til en skærm , der bekræfter , at det blev omdannet til en . mp4 -fil og blev overført til iTunes som standard . Dernæst skal du blot vælge , om du ønsker at gøre en anden optagelse eller afslutte programmet og så er det færdigt !

gode råd og advarsler


 • Prøv at sørge for , at alt er på en selv niveau eller i det mindste tæt sammen , så du ikke har noget at snuble over noget andet.
 • Ældre systemer har nyere vedhæftede filer, som tillader dem at blive brugt med Dazzle .
 • Dazzle kan også bruges sammen med et S -Video -kabel , hvis du ikke har en A /V -kabel handy .
 • Optagelse noget over en time lang med Dazzle undertiden får lyden til komme ud af sync med videoen , så hold dette i tankerne , når du optager noget
 • Hvis du ved et uheld fjerner noget under optagelsen , kan du beskadige hardware , så vær forsigtig med det.
 • Afslutning ansøgning, før programmet fuldt ud har overdraget filmen filen til iTunes , slettes filmen fil. Det vil advare dig , hvis det ikke fuldt ud har overdraget , så vær sikker på du vil stoppe overførslen , hvis du afslutter programmet tidligt .


 • Previous:hvordan man kan købe billige bærbare computere Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change