hvad er en dedikeret grafikkort på en mac ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-06-18

Dedikeret grafikkort giver visse fordele i forhold til integreret grafikkort i den måde din Mac håndterer billeder , så forstå forskellen kan hjælpe dig med at beslutte , om du har brug for en

Dedikeret Grafikkort

En dedikeret grafikkort er en Graphics Processing Unit ( GPU ) , der bruger sin egen video hukommelse. Det indtager en grafik havn adskilt fra den primære bundkortet .

Integreret Grafikkort

En integreret grafikkort er en del af bundkortet og bruger den samme RAM ( hukommelse ) som den centrale processor ( CPU ) . Integreret grafikkort trække hukommelse væk fra CPU'en, når i brug , en opbremsning af computeren .

tilgængelige modeller

Som januar 202C Apple tilbyder dedikeret grafikkort i sin MacBook Pro og Mac Pro -computere og som en mulighed for iMac -modeller .

Overvejelser

Hvis du planlægger at bruge din Mac til tunge spil eller videoredigering , en dedikeret grafikkort er prisen værd . Til almindelig brug af computer , såsom at se film online og laver nogle lys gaming en integreret grafikkort er fint .

to kort ?

Nogle Mac modeller tilbyder begge typer af grafikkort på samme computer . Den integrerede grafikkort sparer strøm og batterilevetid til de daglige opgaver , mens dedikeret grafikkort hopper ind som er nødvendige for high-performance applikationer som video redigering.


Previous:hvordan man kan teste ram hastighed på en bærbar Next:hvordan man laver en netværksprinter trådløs 

Kommentarer

Code:
change