hvordan du tilslutter en HP bærbar til lcd tv

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-06-14

Selv om moderne bærbare computere , som HP ( Hewlett-Packard ) modeller gør det nemt at konsolidere alle dine medier og information på én enhed , kan deres små skærme være mindre end ideelt til at vise dette indhold . Så hvis du gerne vil have en større skærm , som at se film lagret på din computer , eller se sin internet- browser , der er en måde at gøre det uden at bruge en formue på en kæmpe computerskærm , og alt det kræver, er at tilslutte din HP laptop til dit hjem LCD ( Liquid Crystal Display ) tv . Her er hvordan det skal gøres .

Du skal bruge:
DVI-til-video -adapter
. VGA -stik .
Stereoadapter .
RCA -kabler .


1 .
Sæt enden af Digital Visual Interface ( DVI ) adapteren i stikkontakten på siden af din HP bærbare computer. Vil du vide , hvor det går , fordi tænderne af DVI adapter er unikke for en port på computeren .
2 .
Sæt den ene ende af Video Graphics Array ( VGA ) stik i DVI adapter og passer den anden ende i passende stikkontakt på bagsiden af din LCD-tv .
3 .
Gå til hovedmenuen på din bærbare computer og vælg " Systemindstillinger " fra de største fil menuen . Klik derefter på " Skærm " og derefter " Detect displays . " Computeren vil opdage forbindelsen , og din computers skærm vil være på tv -skærmen .
4 .
Sæt stereoadapter ind i hovedtelefonstik på din HP computer .

5 .
Slut den ene ende af det sammensatte /phono -stik ( RCA ) kabler til stereo -adapter og den anden ende til A /V -indgange på dit LCD TV .
6 .
Afspil musik eller video på din HP computer for at kontrollere , om lyden kommer igennem fjernsynet. Hvis det er , er din computer tilsluttet til dit tv .


Previous:Hvordan kan jeg vide min PCI -kort slots arbejder ? Next:hvordan du henter et billede fra et SD -kort 

Kommentarer

Code:
change