laptop sikkerhedsindstillinger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-06-28

Laptop sikkerhed er af største betydning for virksomheder, der har medarbejdere, der arbejder hjemmefra eller på konstant skiftende steder i marken. Mange virksomheder vælger at kombinere flere sikkerhedsforanstaltninger for at tilvejebringe en stadig strammere net til at beskytte adgangskoder og følsomme kundeoplysninger såsom Social Security -numre og bankkonto oplysninger .

Smart Cards

Et smart card er en hardware- sikkerhed mulighed for en laptop . Så lille som et debetkort , at et chipkort fungerer som en nøgle driver en bærbar computer , ligesom en bil nøgle starter en bil . Det tjener også til at låse og låse visse krypterede filer gemt på computeren . Kun en bruger med de relevante smart card kan få adgang til enheden , der matcher de lagrede kodeord oplysninger. Problemet med denne sikkerhedsforanstaltning, ligger i sin bekvemme størrelse-det er nemt at forlægge eller miste dit smart card . Når dette sker, passwords er gemt på det kan udgøre en sikkerhedstrussel for hele netværket , hvis de ender i de forkerte hænder .

Fingeraftrykslæsere

En fingeraftrykslæser er ofte installeret sammen med smart card læsere til at autentificere identitet af brugere i systemet. Læseren fungerer ved at oprette en biometrisk billede af den foreslåede brugerens fingeraftryk . Den oprettede billede er en punkt-for-punkt præcise genskabelse sikre , at ingen anden person kan få adgang til systemet . Ifølge Laptop Mag 's hjemmeside , gør fingeraftryk læsning teknologi edb-sikkerhed næsten idiotsikker .

TPM chips

Et Trusted Platform Module , eller TPM , chip er en sikkerhed hardwired på en bærbar computer 's bundkort . Den gemmer alle de nødvendige data til fil -kryptering , såsom at sende bekræftet e-mails, autentificere din computer på et netværk og skabe digitale signaturer . Der henviser til, smart cards og fingeraftrykslæsere arbejdet med at identificere brugere på en personlig computer , en TPM chip virker ved at identificere computeren til andre computere . TPM chippen holder også data, såsom adgangskoder og autentificering kode sikkert, fordi det ikke er tilgængelige gennem desktop-operativsystem.


Previous:sikkerhedsoplysninger om Toshiba laptops Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change