online sikkerhed checkliste

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-06-29

Næsten fem og halvfjerds procent af preteens og teenagere indrømme at opleve nogen at snakke med dem uhensigtsmæssigt online . Med den hurtigt udviklende verden af teknologi , kan børn nu få adgang til internettet med bærbare computere og personlige mobiltelefoner . Borte er de dage , hvor forældrene kan sætte begrænsninger på familiens computer eller placere den i et fælles område af huset . Tiden er kommet for forældre at arbejde med deres børn i at gøre , og efter en online sikkerhed checkliste .

Godkendte websteder

Børn og Unge kan få adgang til næsten ethvert websted , de vælger , ved computer eller mobiltelefon . Set alderssvarende grænser for dit barn eller teenager . Jo yngre barnet er, jo mere sårbar vil hun være at uheld adgang til upassende websteder eller til en person lokkende hende til at gøre uhensigtsmæssige ting . Tjek de websteder, dit barn kan være interesseret i. Kig efter en alder-egnede steder , der har spil , chats og andre aktiviteter . Stress til dit barn , at du kan og vil tjekke enhver seneste aktiviteter på computeren eller mobiltelefon , hvis du har mistanke om en potentiel fare for hende .

Potentielt skadelige virksomhed

Børn i begge ender af skadelige aktivitet kan være på vej mod problemer . Medtag på din sikkerhed huskeliste de ting , at dit barn eller teenager ikke bør deltage i. Desuden bør de opfordres til at fortælle forældrene , når nogen er at tilskynde dem til at deltage i skadelige aktiviteter og også føler sig godt tilpas med at fortælle forældre , når en ven er . Nogle af disse skadelige aktiviteter omfatter sexting ( sende nøgen eller delvis nøgen billeder eller video af sig selv via computer eller mobiltelefon ) , spionage ( se andre ved at pege en mobiltelefon eller computer kameraet mod en person ) , og mobning .

Social Networking

Den eksplosion af online netværkssteder åbner et nyt sæt bekymrende situationer for forældre . Din online sikkerhed tjekliste bør omfatte , at forældrene vil kunne tilslutte sig hans hjemmeside , ikke til at spionere , men for at sikre den linje, snak er passende . Forklar dit barn at hemmelighedsfuldt eller upassende chat er ikke tilladt . Du kan endvidere bestemme , at efter du har checket ud hans gruppe af venner online og har set kommentarerne indsendt online , kan du beslutte at bakke ud af stedet og har tillid til ham for at bruge sitet til sikker , afslappet snak .

bankkonti og kreditkort

De fleste børn har ikke bankkonti og kreditkort eller betalingskort . Dog kan en teenager have disse . Gør det klart , om sikkerheden checkliste , at dit barn skal passe på ikke at give kontooplysninger til nogen online . Hvis de ønsker at placere en online bestilling , skal du kontrollere, at det er en pålidelig hjemmeside . Tjek med din teenager , konti hende online eller de udtalelser , når de ankommer til at sikre , at intet er blevet trukket på kontoen hun ikke give tilladelse til . Langs de samme linjer, gør det kendt , at dit barn eller teenager aldrig vil bruge din bank eller kredit information . Hvis du accepterer at købe noget online for hende , gøre det uden hende at se dine adgangskoder . Tjek din egen udsagn ofte .


Previous:laptop sikkerhedsindstillinger Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change