Fordelene ved sikkerhed i hjemmet systemer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-07-14

Sikkerhed i hjemmet systemer hjælper til at beskytte dit hjem mod risikoen for tyveri , brand og hærværk . Det giver dig fred i sindet , da de fleste moderne systemer automatisk advare myndigheder, hvis der sker noget slemt i dit hjem . Installation af et hjem sikringssystem også reducerer din forsikring satser for mange typer af boligejer forsikringer

Betydning

Home sikringsordninger lyde en alarm, når en uautoriseret indtrængen sted i dit hjem . Mange typer af sikkerhedssystemer er udstyret med bevægelsessensorer , der udløser en alarm , når den aktiveres . Disse sikringsordninger nemt deaktiveres ved at indtaste en simpel kode, som den er knyttet til en typisk bankkonto . De fleste hjem sikringsordninger kan nemt integreres med brandalarmer også udløse ved røgdetektions .

Funktion

De fleste hjem sikringssystemer kan integreres i en 24-timers overvågningssystem. En ringer center får besked, hvis en alarm i dit hus for en vis mængde tid, før det deaktiveret . Derefter kalder dit hjem for at se og se, om alt er i orden . Hvis de ikke høre tilbage , afhængig af hvilken type indberetning , de kontakte beredskabstjenesterne og sende dem til dit hjem for at undersøge forstyrrelsen. Det månedlige gebyr på en sådan rådighedstjeneste er ofte mere end kompenseret for i reduktioner i forsikringspræmierne.

funktioner

I det mindste , et hjem sikringssystem sikrer, at hvis dit hjem er målet for en forbrydelse , alle i hørevidde af alarmen , og myndighederne vil blive gjort opmærksom på det . Hjem med sikkerhedssystemer ofte forbigås af indbrudstyve , der ville foretrække at gå efter boliger , som ikke er beskyttet. Bare hørelse en alarm er oftere end ikke nok til at skræmme en tyv væk , da han vil vide, at politiet er på vej kort efter .

Overvejelser

For de bedste resultater , skal du kontakte dit forsikringsselskab for henvisninger til sikkerhedsfirmaer . Dette vil sikre, at du kan få boligejer forsikring takstnedsættelser , når du betaler for det sikkerhedssystem-besparelser , som vil gøre det til en rentabel køb for dig i det lange løb , takket være omkostningsbesparelser. Boliger , der har pre-installeret sikkerheds systemer også en tendens til at stige i værdi . For at spare penge på installation , kan det hjælpe at investere mere i bevægelse detektorer end i de dyrere sikringsforanstaltninger gerne placere alarmen udløses på alle vinduerne . Bevægelsesdetektorer er billige og tjener samme formål .

Fordele

Når korrekt installeret , sikkerhed i hjemmet systemer kan medvirke til at give mere ro i sindet , lavere forsikringspræmier og bedre sikkerhed for din familie . Installation er generelt hurtig og ukompliceret selv i ældre strukturer . Den ledende tilføjelser er at sætte detektorer på alle døre , der udløser , når de åbner . Nogle sunde fornuft er til gavn for sikkerheden planlægning . Sørg for at alle indgange til huset har robuste låse . Overveje at barer på nederste etage Windows, hvis du er særligt bekymret for indbrud . Tjek batterierne i alle sikkerhedsrelaterede systemer regelmæssigt-især når du skal på ferie .


Previous:usb sikkerhedsværktøjer Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change