hvordan du sikkerhedskopierer en fil på din harddisk

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-07-02

Sikkerhedskopiering en fil på din harddisk , skal der træffes en kopi af denne fil på en aftagelig eller fjernkommunikationsmedier , der giver filen skal gemmes i en separat placering. Suppleanten medier kan være et flash -drev , optisk disk eller online fil opbevaring . Den enkleste metode benytter Windows Stifinder til at kopiere og indsætte filen på et flytbart medie , såsom flashdrev . Hvis du bruger en optisk disk , er en ekstra trin, som kræves til at brænde indholdet af filen til den optiske disk . Online fil opbevaring normalt kræver internetadgang og et login legitimationsoplysninger til at overføre filen til fjernlageret placering .

Du skal bruge:
optisk disk ( cd eller dvd )
. Flash -drev .
Online adgang til gaslagre .


1 .
Sæt det optiske disk eller flash -drev ind i den relevante placering på computeren . Flashdrevet kræver en USB- eller FireWire- port . Cd-eller dvd kræver et kompatibelt drev stand til at brænde oplysninger til disken .
2 .
Åbn Windows Stifinder og navigere til den fil, du vil sikkerhedskopiere .
3 .
Højreklik på filen og vælg " Kopier " fra pop-up -menuen .
4 .
Find flash -drev eller optiske disk i venstre side af Windows Stifinder vinduet , højreklik og vælg " Sæt ind " fra pop-op-menuen . Gør dette for alle filer , du ønsker at føje til backup medier .
5 .
Klik på " Burn " knappen i menulinjen øverst i Windows Stifinder i menuen til at brænde optiske disk , hvilket skaber en sikkerhedskopi af din fil fra harddisken .


Previous:hvordan du sikkerhedskopierer IIS 6 Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change