hvordan du sikkerhedskopierer en hp mini

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-07-12

HP Mini netbooks er populært bruges til rejser eller til on- the-go virksomhed eller studere behov , hvilket gør dem mere modtagelige for fysiske slid og ælde , og potentielt skader , hvilket resulterer i tab af dine vigtige filer og oplysninger er gemt på din computer . Sikkerhedskopiering af dine HP Mini regelmæssigt vil give dig sikkerhed for , at selv hvis noget tragisk sker til din computer , er alt ikke tabt

Du skal bruge: .
Shared Wi -Fi- netværk


1 .
Beslut hvilke filer du ønsker at sikkerhedskopiere. For eksempel , skal du sikkerhedskopiere dine billeder , vigtige dokumenter , personlige optegnelser , musik , videoer og din adressebog . Du kan også ønske at sikkerhedskopiere forskellige software programmer til at kopiere over til en ny computer , hvis du skal udskifte din HP Mini .
to .
Vælg en ekstern hukommelse lagringsenhed som et flash- drev eller ekstern harddisk til at sikkerhedskopiere dine oplysninger på . Du kan finde et udvalg enten i edb- sektionen af en lokal teknologi forhandler , eller online på websteder som Amazon eller eBay . Kig på systemet krav og ledig hukommelse opbevaring af de forskellige drev til rådighed . Sørg for, at den eksterne harddisk du køber , er kompatibelt med din version af Windows eller Linux , og har plads nok til at gemme dine data . Vælg en , der forbinder til din computer via USB -porten , da HP Mini har ikke diskdrev .
3 .
Sæt backup enhed til en af dine USB- porte og vente på din HP Mini at anerkende det . Åbn lagerområdet ved at klikke på eksterne drev via " Denne computer ". Lad vinduet stå åbent på skærmen i hele filen kopiering og software backup -processen .
4 .
Åbn en anden " Denne Computer "vinduet . Inden for dette vindue , skal du gå til det sted , hvor de filer eller programmer , du ønsker at gemme og sikkerhedskopiere befinder sig.
5 .
kopiere filerne over på din eksterne harddisk ved at klikke og trække dem fra din computers harddisk vindue til dit eksterne drev er lagerplads . Hvis du ønsker at sikkerhedskopiere alt indhold på en mappe , kan du klikke og trække hele mappen over i den eksterne harddisk i stedet for at trække over hver enkelt fil . Hvis en fil eller mappe er stort og indeholder en masse data , kan du vente et par sekunder til kopieringen, at fuldføre , før du begynder at kopiere over en anden fil .
6 .
Sikker skubbe den eksterne harddisk ved at højreklikke på dens ikon i din opgave bar og klikke på " Sikker fjernelse af hardware . " Vælg den enhed, du ønsker at skubbe og klik på " OK " eller " Fjern ". Fjern enheden fra din USB -port og holde det på et sikkert sted , indtil næste gang du beslutter dig for at sikkerhedskopiere dine HP Mini .

gode råd og advarsler


  • Tilbage af det nye filer, du har gemt på din HP Mini på regelmæssig basis. Planlægger at gøre det en gang om ugen eller en gang om måneden , afhængig af hvor ofte du gemmer nye , vigtige filer til din netbook .


  • Previous:hvordan man bruger en internet- browser til sikkerhed i hjemmet Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink     

    Kommentarer

    Code:
    change