hvordan du sikkerhedskopierer ansøgninger til et flashdrev

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-08-19

Et USB- flashdrev er en bærbar lagerenhed, der har mange fordele i forhold til en harddisk , flash- drevet er fysisk meget lille og solid state- hukommelse er ikke omfattet af diskfejl , der ofte plager en mekanisk harddisk . Du kan sikkerhedskopiere ansøgninger til en USB- flashdrev ved hjælp af en enkel procedure svarende til kopiering af en fil til en harddisk

Du skal bruge: .
Sideløbende med USB -adapter
Computeren med cd-rom -drev .


1 .
Sæt stikket på USB- flashdrev i en USB -port på computeren . Vent på ikonet for USB- flashdrev til at blive vist på skrivebordet .
2 .
Træk det program, du vil sikkerhedskopiere fra computerens harddisk på ikonet for USB flash drev . Vent som en kopi vises og fylder ind fra venstre til højre ( Mac ) eller højre mod venstre ( PC ) .
3 .
Træk ikonet for USB- flashdrev til papirkurven , når kopien vinduet er forsvundet ( Mac ) , eller højre-klik på USB -flashdrev ikon og vælg " Eject " fra pop-op-menuen ( PC ) . Fjern USB- flash- drev.

gode råd og advarsler


  • Sæt ikke USB- flashdrev i en USB- hub-den indbyggede USB- port på en computer giver for en mere stabil og pålidelig overførsel af data .


  • Previous:hvordan du sikkerhedskopierer op ved hjælp af en ekstern harddisk Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite     

    Kommentarer

    Code:
    change