hvordan du sikkerhedskopierer magten i en bærbar

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-08-13

At overføre den bærbare computer gør det til et fremragende valg for sælgere , ledere og andre på farten , men som med enhver anden computer , er den bærbare computer kun så god som den magt , den modtager. Hvis den bærbare computer løber tør for batteri , eller hvis dit hjem eller kontor lider et strømsvigt , vil den bærbare computer blive ubrugelig . Når du køber en ny bærbar computer eller opgraderer en eksisterende , er det altid en god ide at se på backup energikilder for de uundgåelige strømafbrydelser

Du skal bruge: .
Ekstra batteri
. UPS ( Uninterruptible Power Supply) .


1 .
Køb et ekstra batteri , når du køber din bærbare computer . Det er ofte billigere at købe et ekstra batteri direkte fra producenten på købstidspunktet . Hvis du allerede har en bærbar computer , skal du kontakte din lokale computer butik eller batteri lagerhal til at købe et ekstra batteri . Holde denne ekstra batteri i din bærbare computer sag.
2 .
Forskning Cigartænderoplader til din bærbare computer . At have en bil oplader på plads vil gøre det nemt at få ekstra strøm , når du har brug for det, selv om både hoved-og backup-batterier er opbrugt .
3 .
Vælg en nødstrømsforsyning ( UPS ) , der vil give mindst 20-30 minutter nødstrøm i tilfælde af en elektrisk problem . Sæt den bærbare computer , samt din DSL -eller kabel- modem og trådløs router , i UPS . Dette vil give dig mulighed for at forblive online , hvis strømmen går ud .


Previous:hvordan du sikkerhedskopierer notesbøger Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change